Rus Kızı Seven Türk Erkekleri

By | 3/04/2009 76 comments

Sovyet Blog'unun çöküşü 90'lı yılların pek çok acaipliğinden biriydi. Bunun yurdumuzdaki etkisi ise çok geçmeden, Karadeniz sahillerine vuran ve laz yuvacıklarını yıkan Nataşalar ile kendini gösterdi. Nataşalar ülkemizde .rospu olarak tanınsalar da, aslen çöken bir ütopyadan geriye kalan kaosta, yollarını bulmaya çalışan, ekseriyetle iyi eğitim almış ve çok güzel kadınlardı. İşte bu kadınlar, Türk erkeğinin kafasını geçtiğimiz 15 yılda epey karıştırdılar. Türk erkeği, malum ölçü farklarından ötürü, yerli malı hanımlara burun kıvırır oldu. Çok da kuvvetli gerekçeleri vardı hani;
  • Rus kadınları hem akıllı, hem fazla güzeldi.
  • Hem uzun, hem sessiz ve de mütevazilerdi.
  • Asla erkeklerine "bana bunu al - eve para getir" demezler, sorulmadıkça dertlerini söylemezlerdi.
  • En götülüsünden en keltoşuna kadar Kiev'e - Moskova'ya varan Türk birlikleri, huri gibi kızlarla çıkabiliyor ve bu kızların kominist bir memleketin ahlakıyla gelişmiş cinsellikleriyle mutluluktan şahadete eriyorlardı. Allahım ne olur Türk kızları gitsin, Rus kızları gelsindi.

Rus kızlarıyla şahsen hiç bir derdimiz yok. Haksız rekabet takdir-i ilahi, kızlar naapsın? Lakiiiin, "Rus kızı gördüm ve Türk kızına gayrı tahammülüm kalmadı" diye salınan Türk beylerimizi kınıyoruz ve kendilerine oturaklı laflar hazırladık:

1) Sevgili Türk erkeği! Sen ki kahvedeki Osman amca ile, gündeki Kamuran teyzenin oğlusun. Genetik kodun belli, şeklin şemalin ortada. O Rus cıvırlarının hiçbiri, ülkelerinde ekonomik krizden aç kalmasalardı, yüzüne bakmazlardı. Kaldı ki 90'lara kadar bakmıyorlardı. Oysa bizler, Osman amcadan aldığımız bastı bacaklarımız ve Kamuran teyzenin kısır-börek mirası koca popolarımızla hep burdaydık. Hep çoraplarını yıkadık.

2) Canımın içi Türk erkeği! Onca savaşa, onca kıtlığa, krize, sefalete ramen, tarihin hiç bir döneminde bu ülkeden bir başka ulusa .rospu göçü yaşanmadığının farkında mısın? Kısır cinsellikleriyle Türk kızları, "höt" dediğin yerdeydi hep. Belki şimdi mütevazi (ayol alenen ac) Rus kızının yanında paragöz duruyoruz. Ama neden, soruyor musun? Dur açıklayacağım, alt madde!

3) Ey delikanlı Türk erkeği! Bin yıldır cenk ettiğin halde soyun tükenmek bilmiyor, her devirde gürbüz çocukların oluyor. Her devirde Türk anası ne doğurmaktan, ne de bakmaktan geri durumuyor tohumlarını. Sana "git eve para getir" diye dırdırlanan o kadın, aslında çocuğunun rıskının peşinde, senin soyunun bekçisi, haberin yok, peeeh!

4) Ah Türk erkeği, vah benim kuru soğanım! Madem özgür sekse bunca meyilliydin, madem kadın dediğin çatır çatır sevişsin istiyordun, ne demeye bin yıldır "bakire kız" diye tutturdun o vakit? Ne demeye kızını bacını namus belasına vurdun, kestin? Rus kızları sevişmeyi bale resitalinde mi öğrendi sanıyorsun? -40 derecede, şehirde donsuz gezen kızla, Beşiktaş Çarşı'ya yazın şortla çıkamayan kızın seksi bir olur mu, cevab ver!


Peki bu erkek cinsiyle karşılaşmalarda izlenecek tavır nedir?
- Bacım hiç boşuna Rus kızına bok atma, göz var nizam var.
- He de geç, kompile duymazlıktan gel, aynen uza.
- Ha bu adam senin beyin, eşin, manitansa, sürekli "ah bu slav ırkı" diye salya damlatıyorsa, o vakit "Ra ra Rasputin, götünü de ellesin" diye melodiye uydurabilirsin. Kifayetsiz ama maksat dikkat dağılsın yani. Slav ırkıymış, antropolog olcak çünkü başıma...

Foto: manyak Çek'ler ekibinden Jan Saudek

Newer Post Older Post Home

76 vatandaş cevab hakkı kullandı :

Anonymous said...

sabah sabah neşelendim yahu

Anonymous said...

Rus hanımlara karşı ilgili bir erkek olsam bile yazınıza hayran kaldım. Teşekkürler :)
-Ersin

Anonymous said...

bence benim ulkemin kadinlari gibi yoktur inanin cefakarligi anneligi herseyi baskadir rusyada uzun yillar yasadigim icin rus kizi alkol bagimlisi erkeklerini gorunce turk erkeklerini nur nimet sanmalari ve paragoz olmalarindan baska hicbisey deildir.avratlarini atip rusla evlenen beyler diyorum size para bittiginde yada yaslandiginizda yine size bakacak turk hanimlarinizdir.by hakan

cevab veremedi!

anadolunun fedakar ve cefakar analarını bir kez daha anıyor; evlenilecek kız ve eğlenilecek kız arasındaki 7 fark öküzlüğü diyerek topu taca atıyorum.

Anonymous said...

Ben Türk kadınını seçerim.Çünkü türk kadını heri geldimi sevişmeyi yeri geldimi susmayı çok iyi biliyor.Yanındaki erkeğe layiğiyle yakışıyor.Bakire olması önemli ama seven o şekilde de kabullenir.

Siz en iyisini hak ediyosunuz Türk kızları :)

Anonymous said...

helal olsun sana !

Anonymous said...

2 senedir rusyadayim. ruslari da rus kizlarini da iyi tanirim. "cevab veremedi" denmesin diye ahanda size cevab:

1. Neymis biz kahvedeki Osman amcayla gundeki Kamuran teyzenin ogluymusuz, genetik kodumuz, seklimiz semalimiz belliymis.. Simdi... evet osman amcadan olma, Kamuran teyzeden dogma olabiliriz ama inanin Sergey den olma Tatyana dan dogma dangalak Rus erkeklerinden kat kat yakisikliyiz! muhtemelen "sekliniz semaliniz ortada" diyen biri ya hep keltos gobekli Turklerle takilmis ve yakisikli olan Turkler pek ona pas vermemistir ya da hic Rus erkegi gormemistir. Merak eden varsa gozlemledigim kadariyla soyleyeyim ki, Rus erkekleri kadinlarina pislik gibi davranan, sabahtan aksama kadar icen, pis kokan, "gobekli" tiplerdir ve genelde evlilik sonrasi calismayip eslerinin calistigi parayi votkaya yatirarak hayatlarini gecirirler. Ustelik habire votka icmeleri nedeniyle muhtemelen yasadiklari performans dusuklukleri de o guzelim Rus kizlarinin ilgisinin biz cengaver Turk erkeklerine kaymasini hakli kilar.

2. 90 larin basinda yasanan "Natasa" gocunun sadece Turkiye`ye oldugunu dusunenler yanilirlar. Zira o akin aynen serbest arap ulkelerine, Avrupa`ya her yere gerceklesmis, gemiyle kolayca gelindigi icin daha cok Turkiye`de yasanmistir. Bir sure de Dubai`de bulunmus biri olarak orada pek cok Rus kizinin Natasa olarak gorev yaptigina sahit oldum. Ha, ayrica 2000 lerin basindan beri Ruslarin refahinin artmasiyla yabanci ulkede bu isi yapan Ruslarin sayisi yok denecek kadar azalmistir. Muhtemelen piyasadakiler genelde Moldovan, Ukraynali filandir.

3. Rus hatunlarla evli arkadaslarimdan aldigim bilgilere gore, Rus kadinlar maddi konularda paylasimcilar. Calisiyorlarsa mutlaka cocugun egitimi, harcamalari icin filan kendileri de para harciyorlar. Turk hatunlar gibi tum ayligini gidip bir gunde alisveris merkezinde harcamazlar.

4. Dogrudur. Rus kizlari Turk kizlarindan iyi sevisirler. Bunun nedenleri uzun uzun tartisilabilir. Kiyafetle baglantili oldugunu sanmiyorum ama deneyimin bu konuda rolu oldugu bir gercek.

ah cengaver türk erkeği,
kıyamamamamam!!!

Anonymous said...

kıskanç olmayın, kıskanç olmayın..

Anonymous said...

Türkiye'de "Rus kızlarla" tanışma fırsatım pek olmadı ve Rus kızları ne olaki dedim hep, ırkçı bir yaklaşım gibi geldi bu Rus merakı. Sandım ki, erkekler sürekli Ruslar'ın güzelliği için saçmasapan argümanlar yaratıyorlar.

Ancak geçen ay Amerika'ya gittim ve "Rus kızlarla" tanışma fırsatım oldu. Sizin de bahsettiğiniz gibi güzel olmalarının yanısıra (geneli tabi) mütevazi, sorumluluk sahibi ve başlarında bir erkek olmadan yaşayabiliyorlardı. Ben bir Türk erkeği olarak kendimden bile utandım "Nasıl erkeğim lan ben" diye onlardaki sorumluluk bilincini görünce.

Bu şekilde düşününce Türk kızlarının (genelinin) inanılmaz zaafları ve benim sevmediğim çok huyları olduğunu gördüm.(tabi Türkiye'de yaşadım sonuçta bu yaşıma kadar ve birçok şey gördüm).

Ancak.. Biraz daha da düşününce fark ettim ki, bütün o zaafları ve sevmediğim huyları, yine Türk erkekleri yüzünden, yani, erkek egemen bir toplum yüzünden olumuştu hep bunlar. Kendini beğenmişlikleri, abazan Türk erkekleri yüzünden; sorumluluk taşıyamamaları, yine dişi bireyi sürekli sıkıştıran Türk erkekleri yüzünden, vb. daha çok sebep var. Bence Ruslar'ın genlerinden gelen tek şey güzellik. Ve Rus kızlarını da sırf güzelliği için seven abazanlar varsa gitsin onlarla üresin ki genleri geçmesin yeni nesillere =)

Rus kızlarıyla şahsen hiç bir derdimiz yok. Haksız rekabet takdir-i ilahi, kızlar naapsın?

yazdık zaten.
benim deeerdim seninle, evet sen, adsız...

Anonymous said...

Yani hatta buna sunu da ekleyebilirim ki, hangi Turk kizi diyebilir ki, "Turk erkekleri tedavulden kalksin, Rus erkekleri gelsin" valla diyemezsiniz.. Derseniz de eminim hayal kirikligi vs vs..

Bazi yonlerden haksiz rekabet gibi gorunse de aslinda bu rekabette Turk kizlarinin cok acayip avantajlari var. Misal Turk kizlari rus kizlarina gore cok cok daha guvenilirdirler. Eger bir Rus kizi cok cok asik degilse aldatmak ya da aldatilmak filan sorun degildir. Ama Turk kizi cok asik olsa da olmasa da aldatilmayi kabul etmez, aldatan Turk kizi da Ruslarin belki yuzde biridir.

Ben sahsen eger Turk kizlari kapris yapmayi marifet saymasalar o biiir suru haksiz rekabet unsuruna ragmen oyumu Turk kizlarindan yana kullanabilirim. Ama ne yazik ki o Turk kizlari da kahvedeki Osman amca ve gundeki Kamuran teyzenin kizidir ve anneleri onlara kapris yapmayi ogretir. Naz yapmayi ogretir.. O ogretmese bile genlerinde vardir bu "bidi bidi" memnun edilemezlik.

:) Yine ufaktan yuklendim Turk kilarina.. eh napim:)

Anonymous said...

Oyum rustan yana hocam.. Özelikkle kızlarımızın Avrupa ve Amerika hayat stiline kaydıgı su gunlerde..
Ne diyelim takliti olcagına, gercek Avrupalısı olsun!
:)
İlo

Anonymous said...

Türk Kızları bazı gereksiz özelliklerini silebilse rus kızlarına 5 basar.Ama malesef hala Ayşelerimiz bu sevilmeyen huylarından vazgeçmiyorlar, o yüzden Nataşalara karşı puan kaybediyorlar...

Bu huyları maddeler halinde sıralamaya kalksam eminim çooğunuz okumaya üşenirsiniz.

Ama en basitinden, osman amcadan olma, kamuran teyzeden doğma Türk erkeklerimiz, karşılarında, sürekli herşeyi sorun yapan, sürekli gereksiz para harcayan, ufacık bir detayı kocaman yapıp mutsuz olan, hep kendisinin eksiklerini bulan, erkeğin özgürlüğünü kısıtlayan, sürekli kapris yapan bir Türk kızı yerine bunların tam tersi özellikleir olan Natasha yı seçer...

Türk kızları şu müsrifliklerinden, nalıncı keseri gibi herşeyi kendilerine yontmalarından, azıcık sıkıntıyı çekmek istememekten ve kapristen kurtulsalar Rus kızlarını düşünmem bile.

Anonymous said...

hey yavrum hey , Rus kızı paragözmüş , ya Türk kızları ne ?????

bir Türk kızı da çıksın ben paraların havada saçıldığı düğün istemiyorum , ne gerek var desin , veyahutta şimdilik kirada da oturabiliriz , ileride kendi evimiz olabilir desin , 10 bilezik veya 1 metre zincire gerek yok diyen bir kız çıksın !!!

hadi bakalım kim paragöz ???????

Anonymous said...

tribüne oynamanın böylesi
zühtü peker

Anonymous said...

Türk kızları mı kapris yaptı gerçekten çok ilginçmiş ya.Türk erkeklerinin her kaprisini, beceriksizliğini,parasızlığını kıskançlığını hatta sadakatsiziğini çeken Türk kızları değil miydi? Ayrıca nedir bu genelleme birçok rus kızından çok daha güzel ve seksi Türk kızları var.Nedir yani bütün olay?Eğer kıç donduran soğukta tangayla, mini etekle gezmekse güzellik, seksilik kendi kardeşlerinizi, ananızı, eşinizi niye öyle gezdiremiyorsunuz?
ha ille de genelleme yapılcak ve yurdumun sözde erkekleri rus kızlarını istiyorsa çocuklarının annesi, eşi olarak;
RUS ERKEKLERİNİ İSTEYEN YOK.İSPANYOLLAR, İTALYANLAR'IN ATEŞLİLİĞİ, YUNANLARIN HEYKEL GİBİ VÜCUDU, FRANSIZ ERKEKLERİNİN DE KİBARLIĞI VE KENDİNE GÜVENİNİ İSTİYORUZ.

Anonymous said...

''Türk erkekleri tedavulden kalksın, Rus erkekleri gelsin!'' diyemesekte ''Türk erkekleri tedavulden kalksın, İspanyol erkekleri gelsin'' diyebiliriz.

Anonymous said...

sovyet blog'u değil sovyetler bloku. sovyetler zamanında blog yoktu, blog denen şey sovyetler birliği dağıldıktan 15 yıl sonra icat oldu.

Anonymous said...

turk erkekleri cok mu yakisikli sanki.. avrupyaya amerikaya gidenler cok iyi bilir ki turk erkekleri araplardan sonra en cirkin erkeklerdir... ben de avrupali ya da amerikali erkek istiyorum ki nitekim bir turkle evlenecegime mantikli medeni ve NORMAL olan diger ulkelerin vatandaslarindan biriyle evlenirim daha iyi. Turk erkeklerinin cogu tembel,baca gibi sigara icen,kesinlikle karisina yardim etmeyen,cocugunu yetistirmede HICBIR katkisi olmayan CAHIL ve REZIL tiplerdir kitap okuyan cogunluk %25tir ayrica denildigi gibi rus kadinlariyla yatmak isteyip turk kizlarinda bakirelik aramak ancak turk erkekleri gibi geri kafali cifte standart yapanlara has bir ozelliktir.Kizlara tavsiyem boyle erkeklerle ne evlenin ne de cikin hayatinizin salakligini yapmayin..

Anonymous said...

böreenizi açar zaten rus kızları. kuru fasulyenizi yapar aaaaaaaa.naaa.koooooooooo...mm hahayt bir de türkçe küfreder çok güzel evet.

Yaziyi ilgiyle okudum. Gercekten icten yazilmis, Bende cevap vererek kendi fikirlerimi paylasmak istedim.


1 - Benden once yorum yapan arkadasin su dediklerine tamamen katiliyorum.
"evet osman amcadan olma, Kamuran teyzeden dogma olabiliriz ama inanin Sergey den olma Tatyana dan dogma dangalak Rus erkeklerinden kat kat yakisikliyiz!" Hani sirf erkek oldugum icin degil, girin google a arayin bakalim, karsiniza ne kadar yakisikli erkek cikar. Ama bunun bir sebebi de bence iklimin vermis oldugu avantaj. Yazida belirtildigi gibi ( -40 derecede, şehirde donsuz gezen kızla, Beşiktaş Çarşı'ya yazın şortla çıkamayan kızın seksi bir olur mu, cevab ver!
) kadinlarimiz maalesef baskidan oturu kendilerini sergileyemeseler bile bizim hem erkek olmamizin vermis oldugu ozgurluk ile baldiri ciplak sekilde gunesin tadini doyasiya cikarip daha cekici bir vucuda sahip oldugumuzu soyleyebilirim.

2 - diger bir konuda, Ruslarin yeni donemde yasadigi ekonomik degisim. Bu durum Natasaligi Ruslarsin birakip Moldovya'lilarin Romenlerin devralmasina neden oldu.


3 - "Dogrudur. Rus kizlari Turk kizlarindan iyi sevisirler. " Buna tamamen katiliyorum. Ama diger taraftan da yazarin belirttigi de bir gercek "Rus kızları sevişmeyi bale resitalinde mi öğrendi sanıyorsun?". Turk erkeklerinin bakire saplantisi yok degil... Evlenene kadar yapilan kar, evlenecegin zaman "taze gelin" olacak mantigi var...

4 "tarihin hiç bir döneminde bu ülkeden bir başka ulusa .rospu göçü yaşanmadığının farkında mısın?" almanya genelevleri konusunda bir arastirma Turk kizlarinin yogunlukta oldugunu soyluyor... Ailesinin baskisina dayanamayan garibim genc kizlar evden kacip daha sonra talihinin ters gitmesiyle kendisini genelevdee buluveriyor bir sekilde...

Anonymous said...

Bu kadar çekememezlik olmaz, bir düzine süslü palavra ve ayna karşısında kendimi kandırıyorum yansımaları ho ho ho benim beynim güzel 2 metre bacağa ne gerek o derece narsist kokular arasında...- eyvallah!

selam sizi canım okur,
bi küçük hatırlatma yapıcam;
her ne kadar internette her daim özgürlüğe inanıyor olsam da, başlık altına yazılan
1) ırkçı ve saldırgan
2) şahsıma motor diyerek manitamda sinir hastalıkları oluşturan kişilerin
yorumlarını onaylamadım.

lütfen misafirliğe geldiğiniz bloga s.çmayınız!
tşk
d.

Anonymous said...

Rus kızları>Türk kızları çünkü mantalite farklı(ilişkiye ticari bakmayan aşkı ön planda tutan),çünkü fizik farklı,çünkü eğitim farklı,.....Bizim kızların bizim için değil kendileri için kendilerini gözden geçirmeleri lazım. Tabi bunlar şahsi değil ama bazılarıda anlamışlardır anmazlarsada kaybederler by:)))

Anonymous said...

yukardakı yazıyı okudum bır kaç sey yazacam sayın edıtor eklersen sevıncem.sımıd ben bır kaç ulke gordum turk kadının ve erkegının durumunu sıze degerlemdırecem acık konusyorum sız kendınızı ruslarla karsılasıtımısnız ok ılk konu neden bakırelık ıstıyosunuz ok. sımıdı evet avrupave rus erkelrınde bu huy yok haklısnz bızde var.pekı bacım onune gelenle kızlık zarı bozdurma hırc herhaltı yapan bozduysada dıktırıp ınsanı kandıran turk kılzrına ne dıyecekısnız sız namusu sadece kendınızdemı varsanıyosunuz anadoluda kadın yuzu gormemıs bı suru erkek var. kıtlık tan falan basedımıs arkads bılmem ne gocu yasanmamıs arkads sız buraya gelen byanları hala rus sanıyosunuz yok kardesım onlar gurcu yada moldavalı rus gelmıyor tek tuk aklınıza bır yerlestırın acık ca yazacam yutdısına gıden kılzarın ıtayanla ıspanyolaa ne aklınıza gelen erkelrle onune gelen herhaltı yapması ve gurbetcı kızların yedıgı halatlar yuzunden zaten turk kızları bılmemne olarak bılınıyor tabıkı burdakı kızlara bır lafım yok am adları kendı ırkının kadınlaır tarafından lekelendı ıanammıyosanız sole solıyım elın bır yabancı erkegı geldıgınde hemen ustune atlıyorusuznu evlenmek ıcın yalanmı aha ıncırlık vaklaır aha evlılık programları aha ıtayan erkelrı ıspanyol erkeklerı turkıyey kampanyası sımıd bunu yapan kadınların namustan basetmesı sacma ıkıcı bu rus dedıgın kadınalrı hıc bır zamn haydı turk erkelrı rusyaya dıye kanpanya actımı kardesım.almanyadakı turk kızlarının halınden haberın varmı yada amerıkadakı.sız burda eskı turk kaıdnlaırn bahsetmısnız evet ama nesıl degıstı artık kadınalrı cocuk dogurmak elede camasır yıkamak ıstemıyor sız sımdı dunyada erkekte makam mevkıye paraya encok deger veren kadınalrınız arastırmlar ole dıyor ama varupalı kaıdnda bu yok yada rusta farkındmaınısz neden kendı gecımınızı saglamının yoluna hıc bakmıyorsunuz.su yukardakı amerkan erkgı falan dıyen arkadsı neremle gulsem bılmıyorum arkads sadece ıatayan erkegı turk erkegınden farkı bırde zencıler dıgerlerı aynı huy olarak ve tıp olarak kuzey avrupa ulke erkegıde kadınıda sarsıın ve uzundur .sımdı sız erkelrımız cırkınde kaıdnalrımız cokmu guzel dıyorsunuz nerden kımden cıktınız acaba kusura bakma turk erkgı sıralamay cok rahat gırer.kadınmızda gırer gırmez demem maklesf ortalarda kalır sebebde boy ve altın sayı kuaralruı erkelrıde akdenız erkegı kaıdnalrda ıse kususra bakma ama ıtalyan slav velatın kadınları ondedır turk erkegını daha dogrusu mılletını karalayan malesf turkler deıl yerlı ve yabancı basındır kendı admları aıle boyu ılıskı yasar enses o ulkede bır kadın turk erkgınden tacızle suclasa adam sapık olu sapık edılıp cıkarılır bak turkler ocu ya boyle benım namsulu kızlara lafım yok ama cınsellık bakımdan olmasa kendınızı bı elstırın artık her haltı erkekten bılmeyı bırakın bı ananızın yasamın bakın bırde sızınkıne anlarsınız farkınızı

Anonymous said...

bız turk erkgı olarak sıze naparsak yapalım yaramadık yaranmıyacaz da hanımlar kopek gıbı çalısıp evıne bakan coluk cocugu gungorsun dıye omrunu yıyp bıtıtren namusunuz ugrunada hala sehıt olmaya devam eden ırkın erkeklrıne laf edıyosunuz y6arıca o eskı erkelrıde yokartık karısı calısyosa adam ev ısıde yapıyor adam evıne para yetıstıryor sız bakım yapmıyor dıyosunuz arkads sız bakımdan ne anlıyosunuz avrupalı erkgın bakımını soleyım ben sız ebızımkının tam tersı koltuk altını maum yerındekı kıllaır almaz ama vucundudakı gogusdekı kıllara epılasayon yaptırır kaslarını aldırır yurt dısına cıkmayan bole sanmıyorsa basket maclarını veya futbol mçalrında baksın anlar.turk erkgı buralatrını her zamn temız tutar. evet parfum almaktansa esıne cocucguna yada karsıının bakımına para ayırırız kusura bakmayın vucud kıllarımıza aldıramayız aldırsak kas aldırsak adam top dersınız sız.sımdı sız bakımdan hıc tavız vermeyen yenı nesıl baynlarımız hıc bır kendınız avrupalı kadınalır karsılastırıyomsunuz guzelıkte ve bakımda dekolıtede kusura bakmayın sızın gıbı abartılı yapan yok oaraalrda estetık ve yag aldırma bırıncısı turkıye kımın sayesınde acaba erkelrın sayesındemı bakın ahlak falandan bahsedmıyrum bırde su kompleksınızden kurtulun artık ben turk erkgı olarak ıatayan ben yakısıklı derım ama sızın rus yada ıatalyanıon sızden guzel oldugunu bır turlu kabulenmıyorsunuz bu admlar sızı begenmıyor bosuna yıtrmayın kendınızı yabancıyla evlıklık yapan bayanlar da bosanma oranı yuzde seksen anladınızmı donuyorlar turk erkegıne ama anlanları yok ondan sonra alamnya genelevı anladınızmı hollanda da kırmız sokakın yarısı turk kızı dolu neden acaba anlamdıgım bır huyunuzda yabancıyla evlenıyorsunuz adamı sunnet ettıdıgınızde musluman oldu falan sanıyrsunuz acın bıraz fıkıh okuyun gayrı muslumle evlenen kadın ıslamdan cıkar bosuna oruc moruc dındarlık taslıyorsunuz arap kadınalırda sıze guluyorlar .

Anonymous said...

ey turk kadını sıze soluyorum madem turk erkegınden menun deılsınız neden yabancı buluyor evlenıyosunuzda neden bosanyosunuz ey turk kadını savas oldu ama fazlasıyla uredk dıysounuzda su andakı nesıl neden uremıyor cogalmıyor analarınız gıbı olmaıyosunuz vucudum bozulur falan hıkalerı yapıyosunuz neden kendınızle ılgılı hıc bır hgercegı kabullenemıyosunuz ey turk kadını nedne yurt dısına cıktıgınızda onunuze glen her yabancı erkelrı her haltı eıdyor turkıyeye geldınızde zor ve namuslu kadın ayakalrı yapıyosunuz ey turk kadınları maden gecmısnıze atalarınıza saygılısınızda ne halat etmeye daha dun nenlerınıze tecavuz eden yunanlı ermenı yada ıngılız faransız amerıkan erkelrı ıle evlenıyor eclaınızın kemıklerını sızlatıyrosunuz vala hala neden gayrı muslımle evlenıp musluman kadın aykalrına yatıp elalemı kendınıze gulduruyorsunuz. ey yenı nesıl turk kızları namustan bahsedıyrosunuzda neden taksımde orda burda her ay baska erkele cıkıp bılmem neler yapıpı hala nmusluyuz evlencegım adam namuslu olmalı fazla ılıskı yasammamlı dıyosunuz. ey turk kzları neden hep sızden ustun erkek arıyosunuz ve bunu erkeklerden bılıyousunuz. adamın evı olsun yaksıklı olsun boylu poslu olsun butun kadınları onu begensın ama o sadece benı sevsın evlensın dıysounuz da sonra adam sız ı bırakınca turk erkelrı bole dıye sacmalıysounuz .neden makam merakınız para merakınız .ey turk kadını sıze soruyorum sız bu tacız tecavuz sapıklık aldatma gıbı olayalar sadece bızdemı var sanıyzounuz avrupada bunun alası var kadın hakkı dıysounuz esıtlık dıysounuz avrupada kadının degrımı var sanıyzounuz bunu hıc sordunmu alamn kadınına yada avusturyalı kadına esıtlık deyıp ne halta asagıldıgın erketen otbuste orda burda sana yer vermesını beklıyosun zaten kıro deılmı . asagıldıgın admdan ne halta yer ıstıysoun sıra ıstıyosun kapıyı acmasını beklıyosun.rus yada avruapalı kadınla karsılastırılınca neden hem n aklına ahlak gelıyoda senınle velenmıyecegını bıldıgın adamla ıs pısırıken neden aklına gelmıyo bu namus solermısın neden kızlık zarı dıktırme patlamıı var turkıyede acaba elın ıtalayanını ıspanyolunu ulkeye davet eden kadın nasıl kendını rus kadınıyla namus olarak kıyaslarmı kıyaslarmı sacmaa.neden her haltı turk erkgınden beklıyosun bunu bana yazın sız supermısn sevgılı edıtor bu yazıları sılme daha yazacam ama yoruldum.sadece senınkılere cevap yazdım.bu yukardakı ozellıklerı tasımayan turkl kızları alınmasın lutfen bu madeerın bırnı tasıyanda kendını avrupalıyla kıyaslamsın.guzelık olarak guzel ınsanlar fızıken olelelr turk erkegınde ne buluyorlar ttıp deıl merak etmeyın sızden cıktık bızde tyakıkslı deılız bıkac numune harıc tek kelıme kıskanma ve sahıplenme yanı sızın begenmedınız onlarınsa aradıgı seyler kıskanan adamı hep asagalıdaınız ama o yapanca sız daha fazla kıskandınız bole bu ısler avrupalı kıkanmaz kıskanılmakta ıstemez sahıplemnmez ısıne gelemse tak derse bırakır turk erkegı deılıste sonunna kadar goturmeye calsır.kendınde olmayanı kabul eder ıtayan erkegı deılım der crkınım der ama sızde yok olmayan ozellıklerınıle kendınızı rus la kıyaslıyosunuz olan ozelıklerınıle kıyaslansanız ıyı olur.

and then, you prove my point...

Anonymous said...

ya arkadaşlarım! neden boş bir mevzu üzerinde bu kadar yoğunlaştınız anlayamıyorum doğrusu...kızlar size söylüyorum, çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. ve rus kızlarına da çamur atmayın bir kaç or... görüp de bütün ruslar namussuzdur demeyin, ben de rusum nihayetinde, bu ne saçmalık öyle!

Merwe said...

valla ben sadece şunu söyluorum şu rus turk kızı vs hadi fiziki yonde kendınızce haklısınız dıyelım e malum turkıyede her çeşit var ama genelde sapsarı saç mavi göz vb kalıplar pek yok e halıyle olmayan bşyde turk erkeının oldukca ılqısını cekıor olabılır bızımde turk kızları olarak italyan erkeklerıne karsı bı zaafımız var neden ? çünkü onlar tam bir aşk erkeği kadın ruhundan anlıyorlar ve sızın gbı 1.70 boy standartlarını kat kat aşmış o kaslı vucutlarıyla oldukca sexy ve yakısıklılar bu saydıklarım aranızdakı farklarından yalnızca bı kaçı.. türk erkeği açtır abazadır hepsi deil ama çoqu öyledır bir turk erkeğinn elıne en gsl kadını ver yıne gozu bı başkasında olur cunku doymazz lütfen bıraz turk kızlarını lekelemeyı bırakıpta kendınıze donup şöyle bı baksanız hanı bıze dıyosunuz ya kendınızı avutmayın bnce sız kendınızı avutuosunuz rus kadını turk erkeğine hastaymıss :d bu söz cıktıktan snra genelleme turk erkeklerınde bı kaporta kalkısı goruorum :d ya onlar size deil sizin saflıqınıza hasta cunku kolay somuruluosunuz .. ben 4 sene rusyada yaşadım rus erkeklerıde sarısın geniş omuzlu at boylu mavi gözlü standart kızlarıdan bıkmış hatta turk hatunlarının esmer tenlerıne mınyon tıplerıne hasta olduqunu hepınızden ii bliorum ya şu son gunlerde rus turk karsılastırması çok azıttı cılkı cıktıda ondn böle acıklama yapma gereqı duydum madem bırakın fızıkı yonde karsılastırmayı bıde karakter olarak rus kızıyla bı turk kızının karakterini ble tartısabılıosunuz ya ne dıyım size :d guluorum sadece bşy diimmi aslında mantıklı bi türk erkeqi şu tartısmaya gırmes bile cunku neyın ne olduqunu bilir hemde cok iyi bilir e malum olmayanda böle son yazan adsız arkadas gibi başlar çemkirmeye çemkirin yavrum cemkirin :d bizim kimseyı kıskandımız yok cok sukur bız bızı mutlu edenle mutluyus bitti .. turk kızını bgenmeyen ve cekemeyen varsa yol alır rusyaya ukraynaya biz kndımızı kımseylede kıyaslamayız sız takılın kafanıza gore o arkadaşa bi lafım daha var sizde kendınızde olmayan özellıqınızle donupte bı ıtalyan erkeınle kıyaslasanız ii olur cunku ole bı konusuyorsunuz kı sankı dunyann en yakısıklı ve en mutevazı kıbar erkeklerı sızın gbı abazalarmıs sanki peeh :D:D

Merwe said...

bişey daha dcem lütfen yorumlarımı yayınlaın denizden önce yazan arkadaş o kadar acizsin ki yaşadıqın anadolunun kızını dıktırmekle suçlıcak kadar üstelık bide bunu genelleme yapıcak kadar Senn gbi türk erkekleri oldukca ben yaşadıqım ulkenın erkeınden utanıorum bayan olarak cok yazık .. kmse rusla kndını namuz kıyaslamasına sokmuo bunu siz yabıosunuz ama neden rus kızı onuda blıorum fızıkı acıdan cok isdedıqınız şeylerı kolay verebılıo yanı sizi hıc ugrastırmıo e sizinde isdedınız bu anadolu bı zamanlar baskıcı olabılır fakat türkiye cok buyuk deişime gırdı her yonden kadınları artık kndılerıne bakıo artık herşey cok deişti ama sız hala baskıdan bahsedıosunuz sadece bahane arıosunuz anlıcanız emın olun turk kızlarıda altında 2 cm etekle sokaklarda fınk atıp her ısdedınızı ıkıletmeden yapsaydı emınım suan türk kızlarının muhtesemlıqınden soz edılırdı = ) klasık aciz erkek kıyaslaması ve modeli ..

Anonymous said...

Yorumları baştan sona okudum, birçoğunu yazan Türk erkekleri belliki çok klasik Türk erkeği yorumları yazmış.. Genelde hepsi aynı zihniyette.. kendine yaklaşan güzel bir kadın gördümü kendinden geçiyor ve neden bunca zaman türk kızlarıyla zaman geçirdiğini düşünüyor.. Rus kızları çok eğitimli, özgüvenli, maddiyatı sevmiyor diyorsunuz ama neden cahil türk erkekleriyle birlikteler peki..Paylaşacak ne buluyor sadece ilgi mi?..Çok garip bence..?.Biraz kafa çalıştırmanızda fayda var..Ve neden sürekli Türk kızlarını acımasızca eleştiriyorsunuz..Türk kızları bu hale nasıl geldi, gökten zembille düşmediler ya..Eğer dünyayı ve gündemi takip ediyorsanız, kadın haklarında Türkiyenin en sonda yeralan ülkeler içinde olduğunu biliyorsunuzdur..Böyle bir ülkede bir Türk kızı nasıl olabilirdi..? Seksten çok iyi anlayacak, evine destek olacak, dırdır etmeyecek ...gibi..Önce bu kadar eleştirileri yapan Türk erkekleri kendilerine ve yaptıklarına bir baksın lütfen..
Ama neyseki yeni nesil eski kızlar gibi değil merak etmeyin..Hepsi bakımlı ve ne istediğini bilen kızlar..Kendi ayakları üzerinde duruyor, ve herşeyi iyi biliyorlar..Onlarda zaten sizin gibi düşünen erkeklere bakmıyor merak etmeyin..Siz rahat bir şekilde Rus kızlarına yönelebilirsiniz, hepsinin hayrını görün.. Biz Türk kızlarının sizin gibileri engellediği yok..
Herkes istediğini yapıyor, bu olayı büyütmeyede gerek yok..

RUSLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KISKANDIIIIIIIIINIZZZZZZZZZZZZZZ MIIIIIIIIIIIIIII HHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAA BİZİM KIZLAR TEDAVÜLDEN KALKSIN RUS KIZLARI GELSİN YİNE YENİ GRUP KURARIM KAPANMIŞ GRUP BİRAZ YONETİRİM BASKA isimle volta ..............rusların ayanın tozu OLAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZ SSSSSSSINNNNNNIIIIZZZZZZZZZZZZZZ MAC MUCH MARC MARC GAZLAYIN TÜRK KIZLARI Bİ KOCA BULAMAMIŞSINIZ BELLİ BAŞINIZDA KOCA OLSA BURDA NE İŞİNİZ VAR DAHA NE GRUPLAR KURULUR DAHAAAAAAAAAA YOK OLANLAR YİNE GELİR

RUS KIZLARI AKDENİZDEN BAŞLAR.KARADENİZDEN .MARMARADAN .EGE DEN DÖKER SİZİ DENİZE HHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bu yazı baya deli yaptı valla...

Anonymous said...

merve hanımn yukardakı yazıyı yazan benım sıze cevabı yazayım ben dınleyın bunlar turk kadının gerceklerıydı evet ruslardan motor kadın cok turk erkelrıde ondan hasta ok ruslara. evet bende dedımkı bızdede cok ole kadın nıye elınkıne laf edıysonuz bırısnde benım yazdıklarımdan cahıl oldgumu falan cıkarmıs galıba baba supersınya hayran kaldım ongorune ha kıro falan sandın galıba.baya kulturlluyum merak etme tahsılımde cogunuzdan ıyıdr muhtemmele ama gerek yok burda onu yazmaya ıste bızdekı sorunda bu zaten bı kadın cıkıp erkeklerle ılgılı gerceklerı solyınce cesur ama erkek cıkıp sızınle ılgılılerı soleyınce nedense kıro oluyo . sımdı merve hanım sız 170 turk erkelrınden usandıysanız kusura bakmada 160 yere yakın esmer turk kızlarındanda turk erkeklerı bıkmıs olabılır orda burda yazı yazısyosunda turk erkelrıyle ılgılı bıde kendınıze baksanız cok ıyı olacak yanı bu konu mıde bulanbdıryo zatende sızınbu asagılamlarınız ınsana cevap yazdırıyo naparsınız merve hanımcıgım sızede tanımak ısterdım aslında bu kınınız ndr anlayamadım.evet turk erklerı cırkınde turk kızlarının babası baska ırktanmı acabada aynı ozellıklerı tasımıyolar.evet yenı nesıl kızlarda bu hale geldıyse once ozurguluk ve esıtlık hıkayesınden pohhhhhhhh sonrada erklerden dolayı tabıkı.e bızımkılerın kadın erkek esıtlıgınden anladıgı sey kadınalrın cınsel ozgurlugu olunca yukarda yazdıklarımda meydana cıkıyo mnalesef.yurt dısında yasamıs bırı olarak soluyorum baya bı dısarıya genel kadın ıhracatı yapar hale geldık .alamanya ve avrupanın dıger sehırlerınde baya bı genel evlerde turk kızı var . sebebıde aıle baskısı falan deıkl kendınızı kandırmayın. avrupa ozentısı ve yabancı erkelrle evlılık.cogu kaçarak evlendıgı yabancı erkek tarafından yarı yolda bırakılmıs ornek sıbel k..... almanala evlıyken borc yuznden herıf evı terke edıp gıder sonra malum fılımler ıste.tabı aılede bole bır evlılıge razı olmadıgından aıleden kusmus dogal olarak.kusura bakmayacaksınız turk erkegı actır abazadır dersenız bende sıze aynen sunu derım yabancı goren turk kızıda atlar onun ustune cunku abazadır kendısı 180 lık duzgun vucutlu bakımlı kadın varken sızde bakmaz kımse bakarsa neden bakar sana onuda solyım rusyada esmer kadın yoktur azdır sende zıt kutuplar ceker kuralıyla adama cekıcı gelırsınde bakar sana o adama vermesennn ne ask kalır ne senın cazıben anlata bıldımı madem turk erkegının abaza olmasnı ıstemıyorsunuz bı zahmet cınselık hayatınızı turklerle yasarsanız abaza kalmaz turkıyede .kımse bır altmıs boyunda esmer nazı cazı cekılmeyen hele bıde ustune vucundunda bolca yag bezesı bulunan sellultlu kadınla ugrasmaz.ıtalayn erkegıde rus erkeegıde bı tıple ugrasmaz helekı o gece yataga atamıyacagını bılırrse tekmeyı basar. evet analarımz turk oldugundan vucudumuz kaslı falan deıl ama malesefkı sızınde bablarınz turk napasınzı kaderınz boleymıs 160 boya mahkumsunzu yanı evet napasınzıkı yabancılar bızden ve sızen guzel bır cok yabancı kız arkadsımda oldu evlenecegım kızda ole olur belıkı bılemıyorum.aslında kanıma baska kan karısmasında ıstemem ama sızın bu hallarerınız varken cok zor gorunuyor . bu konuda zaten sacama bı konu kım kımnle ne ısterse yapar bızım kadınalrımızn yabancılarla evlıklerı kı genlede bu yabancıdan kasıt avrupalılar ben hıc arabı yada hıntlıyı ovenı gorrrrrmedım hazınle bıtıyor. aslında hakda edıyorsunz budurmu. cunku bızden bekledıklernızı yanı aıleye bakma sadakat yada sahıplenme gıbı seylereı adamlardanda beklıyorsunuz ama onlarda cok az bu hısseler zora geldımı gıderler genelde ha bızdede cogaladımı evet ole cogaldı neyse artık hepınıze kolay gelsın kımsenın hayatı kımsyı baglamaz.baskasına ettıgınız lafları bıde kendı ırkınıza edın yukarda da dedgım gıbı bu ozelıklerı tasımayanların onu bun overek bana bu lafları solemek zorunda bırakmayan turk kaıdnalrına saygım sonsuz basımın ustunde yerlerı var.

merve said...

deniz arkadasım ben neyın ne oldugunu blıorum k.bakmayında trk kızı ecnebı erkek evlılınden bahsedıosun 350.000 tane turk rus evlılığı olmus bu ne demek bır mılyn melez cocuk dnyaya gelıo demek aceba bu ulkede turk kızı o kdr evlılık yapmıs mı gec bnları ıstısnayı gecıp kaideyı ornek verme bana ben yazımda ne demısım bu yazıyı hakene erkeklere yazıorum babamı genetıgımı cok ii biliorum bana bu laflardan bahsedme yazının sonunda yazmıssın kı bu lafları soyletmek zorunda bırakmaya kadınlara saygı duyuyorum fakat bende o yazıyı yazdırmak zorunda bırakan erkeklere yazmıstım zaten sen ustune alındın ve karsılık verdın hepsi bu .. ben ne oldgmu blıorum hangı özelliği tasıdımıda yanı bnları sadece turk kızı değil tum avrupanın dusuncesı duvara delık ac ıcıne turkler gırer dııolar ben bı trk olarak kndımden utanıorum hepsımı farklı goruoda yalnıs dusunuolar hayır bu bı gercek kı cou turk erkeı actr ylanmı .. gerceı konusuoruz valla turk kızının avrupada olumlu bı yerı varda turk erkeı ıcın aynı seyı soyleyemıcem k.bakmayn boyl acımasızca eleştiriosunuzda once bı kendınıze donup bakmıosunuz fızıkı olsn manevi olsn .. aceba hangı mılletın kadını sızı bızım kdr ceker bızde ecnebılerle evlılık yapmayı bılırızkı yapanlarda var bana yapanlarıda goruoruz yarı yolda bırakıo falan deme cevremde cok ornegı var kı suda bı gercek o bırakıp gıdenlerden bazı trk erkeklerının hcbır farkı yok ... ki yabancı erkekler sızden kat kat daha sadıktr eslerıne cunku ac değiller .. ben oyle turk erkeklerını blıorum kı esını rusla aldatan snra rus kadınla evlenıp onuda bı trkle aldatanları bu nedır sızın barız bı sekılde açlığınız basıtlığınız baska bsy değil .. 1.60 boya mahkumsunuz dıosun sen cumhurıyet donemı kadınlarında kalmıssın bıze tahsıllıyım bılmemne dıosunda yazdıkalrına bakılırsa pekte durumun iç açıcı değil .. buqun bı turkce kurslarına gıdersen avrupalı erkeklerın tercıhını gorrsun kı herkez bnu bılıoku son ıkı kuşak turk kadını gercektn cok gzL bıtakım seylerıde kabullenın ben antakyada yasıorum son uc senedr.. burası medenıyetler sehrı her kultr var ve kmın turk kızı turk erkeı hakkında neler dusundugunude cok ii biliorum turkten cok yabancı arkadaslarım var kısacası bana onu bnu anlatma ve snnde turk kızını turk kadınını nasıl gorduqun umrumda değil sen kndı egon ıcınde boqul sayqılar ..

merve said...

bu arada denız arkadasım demişim k.bkmayın yalns oldu tepemdekı adsıza yazdım yazıyı

merve said...

ne kdr beyınsızsın yaa bıde demışsın kı cınsellınızı turklerle yasayın bızde ac olmayalım sankı bu ulkede her on bayandan dokuzu yabancılarla yasıo ya bırak sen ılkokul meznu falan mısın bızımı keklıosun yazık tahsıllısı senın gibıyse cahılını dusunemıorum iş ara kendıne ..

Anonymous said...

Olmamış be.

merve said...

gormek ıstemeynden körü yoktr oyle bı olmus ki nyse ..

Anonymous said...

türk kızları kandırmak kolay,evlenme vaadiyle kanıyorlar,iki kelimeye tav oluyorlar,o.... oluyorlar,bakire olanlar kaşar zaten ya da kesin vajinal dışında her türlüsünü yapmıştır.bakir değilim ama bakire kızla evlenicem(russa farketmez),rus kızları at gibi,türkler b*k gibi,eğitimsiz,cahil,seksi bilmiyor.eğlen çoşmak için,rusa koşmak.evlilik için türk çünkü sadık olur bana:)

Anonymous said...

yukardaki adsız şahıs rusla evlen bence sen türk kızıyla evlenipte kızın başını yakayım deme sakın

dyu said...

Seviyoruz diyoruz tapıyoruz diyoruz hıh mıh çeken nazlanan Türk kızındansa, kendileriyle barışık, komplekssiz yabancıları tercih ederim. Türk kızını seçeceğim tek zaman, Türk çocuğuna annelik edeceği zamandır. Çünkü Türk anası cefakardır. Ama ben kocasının cefasını çeken çok az gördüm.. Türk kadını genelde anasının evine kaçar

Anonymous said...

Tanrı RUS'u korusun ve yüceltsin.
Not:Cefakar anadolu kadınımızla alışveriş merkezlerinden çıkmayan concon türk kadınını birbirine karıştırmayın.

Unknown said...

Yazınızı gereçekten beğendim...Eşim Rus ama yinede yazınız güzel ben catır catır sevısme demıyorum bu evlılıge sadece kısmet dıyorum....
03 Şubat 2010 tarihindeki NOT bölümünede aynen katılıyorum...

Anonymous said...

rus eğlen türkle evlen.türk kadını bizi hakediyor:)ama ruslar güzel türkler çirkin.yine sizi alıcam türk kızları bu kıyağımı unutmayın.ecnebilere gitmeyin,dünyanın en yakışıklıları bizleriz.

Anonymous said...

Doktorno'dan konuya son noktasını koyacak en sert metalden canlı canlı bir yorum : Okuyun aklınız başınıza gelsin . Teşekkürler.
Yazının en başında yazan yazarın düşüncelrine katılıyorum .
-------------------------------------------
Ben Belarusya'da yaşıyorum. Ben tam bir osmanlıyım . Eşim ise rus . İkide çocuğum var.
----------------------------------------------
Burası kadınların egemen olduğu bir ülke.
Erkeğin hiç bir değeri yok .
13 yaşındaki kız çocuklarının 100 de 80 i cinsel ilişkiye girmiş .
60 yaşında bir kadını geceleyin saat 12 de elinde vodka şişesi ile yolda görmek mümkün.
Sex bedava olmuş . Otobüste minibüste her yerde kimin eli kimin götünde belli olmayan gençler ve orta sınıflar ile dolmuş . Otobüs durağında güpegündüz adam çekmiş kadını kucağına ve oturuyor. Kadında halinden memnun.
Apartmanlar alkolik rus piçleri ile dolu .
ve Apartmanlar vodka kokuyor.
Götleri başları açık dolaşıyorlar. En gencinden en yaşlısına kadar.
Ve inanın her kadının suratı makyajlı.
Ve inanın amcıklarıyla erkek sikiyorlar. Erkeğin BOK kadar değeri yok bu ülkede. Erkeğin lafı geçmez. Erkeğin dediği olmaz. Erkek bok kadar değeri olmadığını bildiği için . Oda vodkaya sarılıyor. Kadında ehli keyif özgür. İsterse onu aldatır. hemde defalarca. Erkek bilir ama bilmemişlikten gelir. Kısacası erkek merkek yok bu ülkede. Öyle sarışın mavi zözlü beyaz tenli durduklarına bakmayın . Onlar varya onlar ... amçıklarıyla erkek sikerler aklınızda bulunsun . Onların tek düşündüğü şey paradır. ve lüx yaşamak . Yoksa kocasıymış bilmem nesiymiş umurlarında bile değil .

Anonymous said...

Şimdi diyeceksinizki oğlumm bunları yazıyorsunda senin eşin rus değil mi ? Rus evet. Ben pişmanım. İki çocuğum olmasa anasını sikmişim bu memleketin . Türkiye'yi de sevmiyorum . Rusyayı da Belarusyayı da sevmiyorum . Benim eşim doktor veakıllı birisi . Beni anlayabiliyor. Fakat buradaki yaşam tarzı vede genel kültürü mide bulandırıcı bir durum . Burası dünyadaki en büyük cehennem . Hı birde unutmadan . Türkiyeyi sevmeyişimin nedeni ise oradada adalet yok . Anasını siktimininin dolandırıcı pezevenkleri cirit atıyor memleketimde. Hırsız ► POLiS olmuş . Sokakta eşin ile birlikte rahat yürüyemiyorsun . Hertaraf sikine düşkün cinsel eğitimden bir haber sapıktanda ileri anası babası belli olmayan okumamış cahil mahalle arası piçi derler ya işte o tabirden itlerle piçlerle annesi babası bozuk eğitimsiz davarlarla dolmuş . O ülkeyide sevmiyorum . Eşin işe gitsin akşam gelirken kaç kişi laf atar acaba ? Sonra hangi birini vurup öldüreceksin. Sen erkek olarak çalışmay git eve dönerken hangi mahalle kenarında oturan it sana dalaşacak sende kimi vuracak öldüreceksin diye hergün plan kur. Özgürlük yok . İnsan hakları yok .Adalet yok . İşte böylebir ülkenin tabiri yerinde ise ben amına koyarım . Amerika için çalışır türkiye topraklarını layık olan millete veririm . İngiltere için çalışır Savaş çıkartır türkiyedeki adalet sistemini yerine koymak için yine o toprakları hak eden kişiye veririm . Polis hırsızla çalışsın . Hertaraf kürt piçleriyle dolsun. Millet dikkat ederseniz gölgesinden korkarak yürür olmuş yollarda. herkes kendi götünden korkuyor türkiyede. Neden ? Nedeni çok basit. Adalet sistemi doğru olmadığından miletin can mal namus güvenliği orman kanunu olmuş . Millet kendini kandırıyor. Git bir adalet sarayınada bak bakalım seni nasıl sikiyorlar. haklıyken adamı haksız yaparlar. Alıcaklıysan borçlu çıkartırlar. Devlet milletinin götünden şırınga ile kançekiyor. Milletin haberi yok . Benim idealim Japonya yada ingiltere başkada ülke tanımıyorum dünyada. Atatürk varmış bir zamanlar Türkiye yi kurmuş ULU lider. Şimdi ise yok o Türkiye mürkiye. Göt olmuş yurdumun her karış toprağı. Atatürk yoksa bana göre türk de yok demektir. Siz bekleyin . Canlı hücre yapısı ile mekaniği birleştirince ve insansız yarı canlı enerji savaş ekipmanları çıkınca bakalım ozaman türkün gücü meydana çıkacak . Şerefini siktimininin adaleti yüzünden ülkemde oturamıyorum. Can ve namus güvenliğim endişe korkusu ile çıktım gedim buraya . Buradada alkolik piçlerden bıktım .Ama varya bilime harcadığım emeğin karşılığını alınca .taş üzerinde taş baş üzerinde baş bırakırsam Banada Doktorno demesinler. Madem ben ülkemde özgürce insanhaklarıyla güvenli birşekilde ailemle yaşayamıyorum . O zaman o Ülke benim değildir. Her nekadar türk olursam olayım bana topraklarımı haram eden düzene bende insansız savaş uçağı yolarım . Hemde yüz komutana bedel .
Bunları yazın bir yere ananız sikilince adımı hatırlar . Şehadet getirirsiniz. Rus unuda sikiyim Türk ünüde. Beni bu hallere düşüren adaletin milletin ta amına koyiyim.

Anonymous said...

Yaşasın Japonya , yaşasın birleşik kırallık ( United kingdom ) yaşasın adaletli ve insan hakları doğru olan her ülke. Heee... Ben PKK değilim. Ben bölücü örgüt üyesi tahrikatçı falanda değilim. Ben kimim biliyormusunuz ? Ben insan beynini mekanik enerji ile birleştiren sizin en büyük en acımasız Korkunuzum . Madem Türk 'sün göster ürksün ! " GEN 5 " canlanınca havadaki uçaklar yerdeki radarlar solar . Deniz altılar deniz altındadır . " GEN 5 " onlarıda bulur . Her toplum kıyametini kendisi hazırlar . Bunu unutmayın . Ben insan değilim. Adına insan denilen . İnsan olmayacak kadar yüce. Onları yok edecek kadarda asil ! İnkar edebilecek kadarda nöron' u çok biriyim . Bu yazıları okuyan kendine yeni bir kitap inmiş sayabilir. Saygılarımla ...
İmza : Doktorno
Şunun bunun insanları ... : " GEN 5 " i araştırma zahmetinde bulunmayın. USA ve diger ülke kuruşuşları ajan ekipmanları tırmak pinçik saysalar izimi , DNA' mın kopyasını kalıplayıp geleceğe saklasalar " GEN 5 " i elde edemezler . O insan ürünü değildir . Sadece bukadar .
Anasını sikiyim neden yazıyorsam bende bunları buraya. . Alkol işte ...
Size çok güzel bir sorum olacak ? Soruyu bilen beni tanır . Atomdan ileri seviyesi olan nedir ?
Bu soruyu bilirseniz ne yazdığımı anlarsınız . Na HA - HA HA ... HA HA HA ...

Anonymous said...

ya isteyen istediğini beğenir,isteyen rusları isteyen türkleri ya da başkasını.rus kızları gerçekten çok güzeller,bu bir gerçek.ama aşk sevgi kavramları evrenseldir,türk kızı,rus kızı,aşkla yoluna devam edenlere saygım sonsuz.
ama kimseye hakaret edemezsiniz ne türke ne rusa
yazan türk kızı

Anonymous said...

Güzel noktalara değinmişsiniz, haksız değilsiniz. Takdir ve tebrik ediyorum sizi. He seçme şansım olsa yine Rus' u seçerim o ayrı tabi :)

Anonymous said...

Merhabalar birçok kişi kişisel tecrübeleriyle ilginç tespitlerde bulunmuş. Benim kişisel tecrübelerim güdük kalabilir ama gözlemlerimin gücüne güveniyorum. Bir aile dostumuz bir rus gelinle ewli orta yaşlı ew hanımı görünümlü bi kadın. Bu kadın son derece çekilmez huyları olan kavgacı çirkin bakımsız ama evine ekmek getirmek için köpek gibi çalışan erkeğine 15 yıldır kral muamelesi yapıyor. Bu adamın kardeşi yakışıklı temiz bakımlı güzel bi işi ve parası olan bi çok kızın rüyasını süsleyen biri ve bir türk kızıyla 5 yıldır evli. soru mutsuz olan kadın we erkek hangisi ?
DÜşünün lütfen aşağıya bakmadan ewwel bi düşünün

Anonymous said...

Türk çift mutsuz. Güzel bi çocuğa eve arabaya sahip olmalarına rağmen dewamlı bir şeyler problem, yenge hanıma sorsak bi ton şey anlatır ama abisinin yanında cennet nurisi gibi kalacak adamla mutsuz olma becerisi yine onda . eee hani cinsellikti neden ? Türk kadını yeni sahip olduğu söz söyleme hakkını yanlış kullanıyor gibi geliyor bana. Hep bişi dikkatimi çekmiştir İngiliz erkeklerine bakarım on numara adamlar afedersiniz .ötüm gibi kadınlarla ewli olurlar çokluk ama mesele kadının güzelliği selilüti boyu posu değildir. Abaza gözüyle karı alınmaz der eskiler niye güzellik geçer yağ birikir göbek sarkar .öt büyür ama huzurdur baki kalan ve Türk kadının erkeğine bunu vermeye niyeti yok gibidir. Yok kitap okumuyor yok Kıllı okuduğum kitabın sayısını çewremde geçen bi kişi yok kaşlarımı alır tüy dökücü kullanır dişimi fırçalarım garantili iyi bi mesleğim we ewim war bu hesapça kapıma yığılınması gerekirdi dimi HAYIR talip olduğum kızlar anketlerde kitap, kültür, kıl, tüy diye yazarlar ama jipli krolarla yatarlar ( wolwo cipli bi tanesi ki itimi emanet etmem babadan zengin hergün ayrı bi kızla yatıyor bi de gerine gerine anlatıyor "abi; nasıl .iktiysem artık kızı, bana dedi ki seni sewiyorum" ) cinselliğin engeli de yalan ilk buluşmalarında yiyişen bi çift ewlilik safhasına geldiklerinde erkeğin bütün olumlu yaklaşımına rağmen abuk subuk isteklerle ( işinin nerede ewinin nerede olduğu önemli değil anamın yanıkında oturucam, kendi evimiz olacak ws. ) bezdirildiğini de gördüm.

Anonymous said...

Vel hasıl Türk kızının manken gibi selülitsiz kilosuz şevişken ws. olmasına gerek yok KADIN ( destekleyici hoşgörülü ws. ) olsa yetecek. Son zamanlarda o kadar baskın olmaya başladı ki bu Türk tipi kapris halleri el kadar kızlarda bile görülüyor. Aslında bu konu üzerine söylenecek söz çok ama kısaltmak içinşu örneği vereyim. Trabzon'da enaf bi abimize bi gece burnundan soluyan bi müşterisi gelip bi sigara ister hayırdır felan, adam " ya işin ortasındaydık yengen durdu talaş lazım soba yakmaya dedi ona sinirlendim" demiş. Bunun cinsel özgürlükle selilütle bacak boyuyla felan alakası yok.
NOT: Evet yakışıklı ve gerçek bi erkek olmadığım için kadınlar bana bakmıyor. jipi olduğu için yatıp kalktığı erkeklere aşık olan kadınları da eş adayı ws. olarak görmediğim için bir kıskançlık içinde olmam söz konusu değil sadece onların bu tip anketlerde kıl koku kitap ws. diye yanlış yönlendirme yapmalarına karşıyım

Anonymous said...

Dunyanin hemen her yerinden insanlarla tanisma sansini yakalamis biri olarak dusuncem;cinsel fantazilere gore cok farkli siralandirmalar yapilabilir fakat sozkonusu "aile" kurmak oldugu taktirde,birincilik Turk kizlari'ndadir.ikinci sirayi ise Guney Kore alir.

vay anam neler kaçırmışım beee şenlik varmış geçen sene bu saatlerde burada :) hele ki bittim ben kültürülüyüm diyen bir adsız abi vardı , tahsili hepimizinkinden de yüksekmiş, kaçırdığım çocuğu valla.

MaleEscortForLonelyLadiesInIstanbul said...

Ağlama Melis...

Baştan sona felaket bir yazı olmuş, tabiri caizse zamanın ötesi yakışırdı bu girdiye. Düşünceye saygımız sonsuz ancak "Olmamış bu." diyerek gidiyorum buralardan.

Anonymous said...

Biz Turk kadinlari,belli bir edep ve terbiye ile buyutulduk,namus ve ar kavrami bizler icin onemliydi ve hala da oyledir ve bununla gurur duyariz.Turk erkegi icin de onemlidir ayni seyler ve o yuzdenirki ,evlenirken bakire,el degmemis es ararlar,gozunu ilk onda acsin,erkegi diye tek onu bilsin,deneyimsiz olsun isterler,velhasil,bu natasalar diye tabir edilen,ne idugu belirsiz,dinsiz,imansiz sapik karilar yuzunden,erkeklerimiz bizleri suclar oldular,neymis efendim? Onlar sekste tecrubeliymis,bu isin okulunu okumuslar,erkege nasil isve cilve yapilacagini biliyorlarmis vs....bir yigin sacmalikla suclarlar,be kardesim!,, hem evlenirken bakire isterin hem de yatakta maharetler sergilenmesini...nasil olacak bu? Ne bicim bir anlayistir? Bak ben bir sey soyliyeyimmi? Bizim Turk erkegi kadina kiza ac,akli fikri seyinde olan,kendine guvensiz ve de boynuzlanmayi( natasalar tarafindan tabiki de) kesinlikle hak eden ve de cok ykisacak olan soysuz abaza ordularidir...tabiki ac,sefil natasa da avini kacirmaz bizim saf ,akli seyinde olan uckur duskunu erkegi kekler ve son kurusuna kadarda harcatir adama,adam ihya olur,artik sonumuzu Allah iyi etsin.biz Turk kizlari da aman erkegimize laf gelmein,aman evlatlarimizi en iyi sekilde yetistirelim,aman paramiz bitmein idareli kullanalim diye helak olurken ,boyle bir orospu gelir sonuna kadar harcar..ama filmin sonu ne olur arkadaslar?. Tabiki parasiz,pulsuz veya hasta oan Turk erkegimiz yine evine,yuvasina,karisina doner,hastada olsa ine ona karisi bakar,hemen hemen her Turk kadini bakar,zor gun dostudur unku o ,sereflidir,vefakardir.Turk erkeginin akli basina gelir ama pra ve saglik ucmus,is isten gecmis olur:(( Rus orospusu baska av pesine duser,bizler nasil boyle yetistirildiysek onlar da oyle yetistirilmislerdir iste....anlayin,okullarina bile gidiirlarmis bu isin...ne ustalik? Dusunun,her turlu mikrop,pis,bulasici hastalik ta bunlarda:(( igrenc pis seyler,ne temilenirler ne bir sey.... Wc temizligi bile nedir bilmez bunlar,tahretlenmek nedir bilmezler,kiclarini yikamazlar,dislerini bile dogru urust fircalamazlar,ancak sulensinler,acik sacik iyinip gezsinler soysuz orospular.

Anonymous said...

rusyada yaklaşık 12yıldır yaşıyorum.rus bayan arkadaşlarımdan özür diliyorum yazacaklarım için ama gerçekler gerçekten çok acıdır.şimdi dinleyin arkadaşlar rusyada gördüklerimi. Rus kadını! prensıplidir, sporcudur sabırlıdır ama kültürlü değildir.rus kadınlarının % 89 u çarpım tablosunu dahi bilmezler ve bu kanıtlanmıştır.ellerindeki diplomalar ya okul öğretim görevlileriyle yatarak alınmıştır yada parayla. yada öğretim görevlileride onlar gibi hala çarpım tablosunu bilmiyordur yada bır şişe vodkaya veya bir miktar paraya bu diplomalar satılmıştır.sanırım buradan rus kadınlarının aksine kültürsüz olduğunu anlayabiliriz.yani egitim anlamında söylüyorum.kendi tarihlerini bilmezler. sıyasetten anlamazlar. eşlerine sağdık değillerdir.bugüne kadar tanıdığım bayanların neredeyse % 95 in de eşlerinin haricinde ikinci yada üçüncü sevgilileri vardır. parayı severler. maddiyat düşkünüdürler. namus kavramı yoktur.ınancları yoktur. hatta şöyle diyeyim namus diye bir kelime dahi yoktur rusçada. rus kadınları için namus kalptir ama cinsel organlar önemli değildir. kalben aldatmadıktan sonra sorun yok derler. bir eglence mekanına gittikleri zaman önlerine gelen neredeyse her erkekle dans edip oynaşırlar. artık striptize kadar diyebilirim. hatta son noktaya kadar giderler. verirlerde. fakat öpmezler. dudak kalbe gıder orası kocama yada erkek arkadaşıma derler. çocuklarını bırakıp yeni sevgilileriyle uzaklara giderler. çocuklarını arayıp sormazlar dahi.ruslarla evlenen türk erkeklerine bir sorum olacak. diyelimki evlendiniz ve çocuklarınız oldu.allah göstermesin kazada öldünüz. karınız ve çocuklarınız ortada kaldı. şimdi bir soru sizlere türk beyleri. çocuklarınızın sizden sonra kaç tane babası olacak biliyormusunuz? kesınlıkle sunu dıyemezsınız. eşimin bende sonraki aşkı çocukları olacak ve mutevazı namuslu yaşamına devam edecek. afedersınız ama çatır çatır bir et parçası peşinde koşacaktır. heleki içki içmesinler.kendi akrabalarıyla dahi herşeyi yapabilirler. işte bu rus kadının gerçek yüzüdür.yokmudur pekı ıyı rus kadını? vardır tabiki.ama 145 mılyonluk rusya nufusunda bu rakam 500.000 ı gecmez ve gecemezde.ıste rus kadını budur. turk erkeklerıne gelınce.ozellıkle rusyadakı turk erkeklerıne. 200 gram et parcası ıcın donlarına kadar herseylerını roalarda harcıyorlar. bıldıgınız hayvan surusu gıbıler. kabalar. calıstıkları yerlerın kasalarından paraları ceplerıne koyup deste deste paraları gosterıp onu bunu kandıran namussuz kansız serefsız turk erkeklerı. gıderler bır kadına senı sevıyorum derler ılk gunden. ıslerını gordukten sonrada dosvıdanıya derler.rus kadınlarınıda aldatırlar kendı karılarını aldattıkları gıbı.ama rus kadınlarıda onları aldatır. bu turk erkeklerıde bu namussuzlugu artık kabullenecek kadar genıs olmuslar.cunku yasamın bır anlamı var onlar ıcın. 200 gram et. rus kadınları ıcınde pek farklı degıl. buradan sunu soyleyebılırız aslında.rus kadınıyla turk erkegı bu konularda neredeyse aynılar.kapatın kapılarınızı ve kafalarınızı rus kadınlarına ey turk erkeklerı. ve sayın bayan arkadaslarım turk erkeklerıne sorun bır. turk kadınları rus erkeklerıyle evlenselerdı ne yapacaklardı? kı rus erkeklerı gercekten yakısıklıdır. bızımkıler gıbı karga burun gobeklı degıldırler.sportmendırler.gozler renklıdır genelde.ve hakıkaten rus kadınlarının fızıklerı ne kadar guzelse rus erkeklerınkıde bır 0 kadar guzeldır. sadece bakımsızlardır. buradan sunuda anlamalısınız. bunların fızıkı guzellıgı yaradılıslarından degıl tam olarak. aksıne sporla ugrasmalarından kaynaklanıyor.ve rus kadınlarının hemen hemen hepsınde yarım kılo makyaj vardır ve hepsıde profesyonelce yaparlar bu makyajı. ben rusyada eve kız atarken hepsını dusa sokardım ılk once. bakardım gercekmı yalanmı dıye. dusununkı bu kadar farklılar makyajsız.uzun lafın kısası.rus kadınları turk erkegı ıcın secenek degıldır olamazda. olması gereken sudur. yap ıslet devret sıstemı...

Merhaba,kitabınızı alarak blogunuzu keşfettim,çok şeker bir yazı olmuş.Kıskanıyoruz ama yaaaaaaaaaaaa
Bu arada iddialı olmasada bogum var,ilginizi çekerse gbkocatepe.blogspot.com
selam ve sevgi ile...

Anonymous said...

ruslar bu ülkeye bitane türk erkeği bulurumda evlenirim mantığıyla geliyor tabiii bizim kadın görmemiş erkeklerimizde hooop diye dalıveriyolar dünyanın hiç bi ülkesinde rusları kimse sallamıyor sarı ırk oldukları için türk kızları arupa altın gibi değerli valla onu bunu bilmem de erkeklerimiz dua etsin bu memelekete zenci erkekler gelip yerleşmiyor ilk tercih onlardan yana olurdu eeee napalım sizden hayır yoksa zencilere bakarızahhahah

Antalyadaki Türk erkeklerinin Çoğu Rus Hatunlar için Nefes alsın yeter gözüyle bakıyo.. ama evlenmelik kızları genelde kazaklardan seçiyo ne iş?

Anonymous said...

kim demiş rus erkekleri çirkin diye; antropoloji meraklısı arkedeşlerim slav ırkı genleri dişil ve eril diye ayrıştırılabiliyor mu DNA aktarımında... valla geldim, buralardayım ruslarda çok yakışıklılar :)kızlar aldanmayın buradaki türk erkeklerinin şehir efsanelerine; rusla evliyim diyenlerin çoğu da rusya vatandaşı, rusça konuşan kırgız, kazak, turkmen, tacik, çuvaş vs bilumum turki kadınlarla evliler.

senem said...

itinayla bu yazın okutulur !!

Her ne kadar yazınız doğru olsalarda bir bayan olarak ben dahi erkek olsam diye hayal kurduğumda Rus kızlarına ilgi duyardım. Irkları güzel maalesef..

Anonymous said...

Yazık be arkadaş gerçekten çok yazık bu işin baya bir boyutu var aslında ana dedelerine kurşun sıkanları koynuna almak nasıl bir cehalet mi desem beyni ile cinsel organı yer değiştiren insanlar ( tartışılır ) mı desem milliyetin ne önemi var lan yanindaki senin eşin lafa gelince müslüman olursunur vaaz vermeye gerek yok eşine saygısı olmayan adamdan kimseye hayır gelmez hayvan bile sadece çoğalmak için. Ciftlesiyor anlayana

Anonymous said...

Gast berfin,bence kendi nesline bir baska milleti bir toplum bayanlarinin adinada misilleme cekiyorsa,onun anasida babasida bir melezlik karisimiyla ortaliga firlatilmis olabilir acida olsa ve o anadan dogmus melezde kendi kabugundan cikmis kabugunu begenmemis misalide,aslina hakaret etmeside asabi yaklasimida genel konusma hakkinida kendi sekli semali aslinin nerden geldigine bakmamasinin vede baska milletleride tercih etmesidir vede kendi haltlarinin ucuzlugunun da ortaya cikmamasi adinada rus polen kizlarinda bu gibi soyu belli olmayipta aslini inkar edipte donsuz gezen abazalarinda rus avrupa yabanci kizlarlinda günlük maceralari olanlarlada ugrasmayip kullanilip bir kenara atilacaklari cok aci bir olay bircoguda sokak iti gibi ortada kalmalarinin örnek bir aci bilancosudur,hem kadini calistirmazlar hem harcayacagi paraya gider kendilerine harcar kadini a sefalete süruklerler birde rus egite harcar derler egitme harcadimi aksamada o eve rus yemek alisverise yapmiyormu yapar adam adam gibi herseyinide karsilayacak kadar parasi varsa,bu söumde kaliteli anadolu erkeklerine degildir,onlar zaten yedigi kaba etmeyeceklerdir cünku onun anasida bacisida bir kadin oldugunu bilerekten de cirkeflesmez yuceltmeyide iyi bilirler,vede namus tasimayida biliyorsalar sayet diger toplumun erkekleride birgun kendi anadolu kadinlari da beceremedikleri kendi hatunlarinin kadin vede kiz kardeslerinin elinden alininca vede o abaza olup ortalik sermayesi türk kürt erkeklerinin kapisinida birgun onlarin erkeklerinin calcaginida bunun bilincinde de olundugunda ise herseye cok gec kalip elindeki o namuslu anasi bacisida baska toplum erkekleri tarafindan sempatik bulunacaklarinida ve geri döndüklerinde ise herseye gec kalinacaginida unutmasinlar,zaten bircok kandirmaca yalanci seviyorum tuzumlari ilende kizlarimizda yabanci erkekleri tercih etmeyede baslamistirlar...

Anonymous said...

Türkiye'de yaşayan bir Türk erkeği olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki mutlu olmak isteyen hemcinslerim, en az 2 yabancı dili anadiliniz gibi öğrenin. Bakın benim arkadaşlarım bizim hatunların saçma sapan, çarpık ilişki anlayışları ve insanlıktan çıkmışlıklarından isyana vurup ya yabancı ile evlendiler ya da ülkeyi terk ettiler. Ben de 1 yıldır polonyalı kız arkadaşımla yaşıyorum. Arkadaşlar 3-4 yıldır Türk kadını denen canlı formuna elimi bile değmedim, huzur buymuş arkadaş. Kimsenin huzur vermesine gerek yokmuş, huzur bozan arıza tiplerden uzak kalınca hayat başlıyormuş. Hala Türk kadını denilen şey tarafından otobüste, sokakta vs. sırf varolduğum için, erkek olduğum için tecavüzcü, sapık, katil, keşke ölse, erkek değil mi hepsi aynı tavırları ile taciz edilsem de rahatım lan. Yeminle bırakın şunları, kadın dediğin ne olursa olsun yeter ki türk olmasın.

Unknown said...

Ah ha ha haaaaa =)

Unknown said...

Türk erkekleri sözün tutar

Yazar sonuna kadar haklı dağılın beyler.
Evliliğe gelince, Kızlık zarı, bekaret diye tutturuyorsunuz. Ama erkek muhabbetlerini biliyoruz şu kıza bi vursam, şöyle yapmam böyle götürsem :) .

Anonymous said...


Oldukça hoş ve eğlenceli bir yazı. Ve düşündürücü. Güzel tespitler de var.

Haklı ve üzücü tespitler de var. Beşiktaş örneği iyi olmuş. Gerçekten de, ülkemizin en 'liberal' yerlerinden biri olan Beşiktaş'ta bile kadınlarımızın çoğu, rahatça şort giyemiyor. Maalesef, kadınlar üzerinde baskılar çok. Ve, bu konuda, ileriye değil, geriye gidiyoruz.

Ve, bir erkek olarak, hemcinslerimin çoğundaki çifte-standartçılığı görüyor/seziyor ve üzülüyorum.