Ana Bacı Yapma

By | 6/04/2012 8 comments

Merhaba yolu feministlikten geçen herkesler. En baştan söyliyeyim; hepiniz haksızsınız.

Sırf AKP'ye muhalefet olayım diye kürtajı destekliyorsunuz. Zaten belli ki vicutlarınızı teşir etme fırsatının peşindesiniz.

***

Ülkede onca dert varken, neden hep kadınlar üzerinden siyaset yapıldığını, siyasetçilerimizin niye sürekli "ana bacı" yaptığını artık sanırım hepimiz anladık. Yine de kısaca bir örnek vereyim.

80lerde siyasi İslam yükselirken, beraberinde burjuvazisini de getiriyor. Yeşil sermaye oluşumu felan, o hesaplar. Lakin sermaye tabi, doğası gereği bir noktaya kadar iman yeşilinde kalabilen bir olgu. Paranın kendi dini, kuralları var. Velhasıl, yeşil iş adamları artık faizini de alıyor, gavuruyla iş de yapıyor. İslam'a bağlığını ise, pırıl pırıl türbanlanmış hanımı, bacısı üzerinden gösteriyor.

Şimdi de durum farklı değil. Hükümet ne zaman gündemi bulandırmak istese, başlıyor aynı "ana- bacı" türküsüne. Bi bakıyorsun aylarca türban konuşuyoruz, bi bakıyorsun aylarca kürtaj diye debeleniyoruz.

Demek kii, ana ve bacılar ülkeye sürekli dert oluyor, siyasileri tasaya sokuyor.

***

Geçtiğimiz haftayı canım ülkemin ölüm istatistiklerine bakarak geçirdim. Hakikatten tuhaf şeyler öğreniyo insan internetten, yasaklamak istemeleri çok normal. Öğrendiklerim az buçuk şöyle:

Türkiye mortalite istatistikleri
- Yıllık 1500 işçi ölümümüz var mesela; madencinin, tersane emekçsinin kaderi klasmanında. (Çünkü iş yerinde kaza, önlenemez bişey- kürtaj gibi hoop yasaklayamıyorsun).

- Gene yıllık 300 bin adet ölümlü- yaralanmalı trafik kazamız var; 6- 7 bin mukadderat eder nereden baksan. (Takdir edersiniz, bunu da önlemek için milyonlarca şöförü eğitmek, cezaları uygulatmak, yolları, trafiği düzenli hale getirmek felan lazım. Kim uğraşcak müdürüm afedersin?)

- E her sene bir 5 bin adet, sağlı sollu, bizli onlarlı terör zayiatımız zaten, kısmet. Şimdi "terörü bitiricez" derler, 2 gün sonra "cevabını en sert şekilde vericez" derler. Bugün "Barıştık, dağdan meclise gelin, yaşasın demokrasi!" denir, yarın BDP'de tutuklanmamış kimse kalmaz.

- Yine istatistiklere göre, kalkınmamız çok iyi maşallah da, çocuk ölümlerimiz azalmamış be pampa. Anne ve bebeğin yetersiz beslenmesi, sağlıksız hamilelik - doğum koşulları, çocuklukta az besin ve hastalık derken, 0-7 yaş arası ölüm oranı %7.

- 10 yılda bir, kafadan 30 binli bir depremimiz hiç eksik olmaz. Çünkü depremde yıkılmayan bina inşaa etmek imkansız. Çünkü ihaleleri birilerine peşkeş çekmeliyiz. Çünkü şehirleşmeyi kontrol edemiyoruz. Çünkü bunlar, kadınların .mını kontrol etmek kadar kolay değil.

Tüm bu verilerden yola çıkarak hükümeti haklı bulduğumu belirtmek isterim.
Yılda 70 bin istenmeyen çocuk bu ülkeye az bile. Bu kadınların daha da doğurması gerek. Zorla ya da güzellikle...

Hazır yeni, illaki çok demokratik anayasamız hazırlanırken, daha müreffeh bir ülke için, benim de bir takım naçizane önerilerim olacak.

Hükümete Sonraki Adım Önerileri

- Kuku sahibi her TC vatandaşı en az 3 kez doğuracak: Böylece işsizlik de tamamen ortadan kalkar. Zaten vaktiyle çalışma bakanımız dediydi; işsizlik, kadınların ellerinin hamuruyla iş yaşamına girmesinden kaynaklanmış. Eee, 3 çocuk yapan kadın kariyeri zor bulur, böylece beylere iş yaşamında kolaylık sağlanır.

- Zina yasaklanacak: Zina yaptığının bilincinde olan feminsiter doğurmuyor. Artık fantezi peşinde felan mı, orasını tam bilemiyoruz ama zina esnasında ortaya çıkan kıymetli "erkek özü"nü boşa harcıyorlar. Hoş değil.

- Her aile bir çocuğunu doğmadan devlete vakfedecek: Belli iş kollarında grev hakkını yasaklamak yeterli değil. İdeal, müreffeh Türkiye için, üretimin hiç düşmemesi gerek, bize devlet için çalışan bir nesil gerek. Sonra bunun iç savaşı var, BM'si var. Hükümet denetiminde daha çok asker de gerek.

- Feministe tecavüz serbestleşecek: Birisinin anası veya bacısı olmayan tüm kadınların "o biçim kadın" olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Anayasal olarak da kabul edelim gitsin ayol. Adaleti binlerce tecavüz davasıyla oyalamayalım PLS.

Unutmayalım, kadının doğru hali, ana hali, hadi bilemedin bacı halidir.
Geri kalan kadınlara cennet yok, ne bu dünyada ne de ötekinde.


biterken,
ayşe arman "benim bedenim benim kararım" cümlelerini göğsüne yazmış. memesine değil ha, iman tahtasına. bunun üzerine cüneyt özdemir beyler "ayşe gene soyunmuş" olarak algılamış - tweetlemiş olayı. ayşe gene soyunmuş evet de, senin akit'ten ya da yeni şafak'tan ne farkın kaldı be cücü?

kısmet şov 10 haziran akşamı IF Ankara'da. bi arkadaş bulursam sabahtan gelicem, pazar gününü nezih Ankara'mızda geçiricem. fyi.

ve hayır, görseli ben yapmadım. hazır yapılmışı vardır.
ve "ana bacı yapma", "veni vici vokey" melodisiyle söylenecek.
Newer Post Older Post Home

8 vatandaş cevab hakkı kullandı :

Her kadin en az uc cocuk doguruken (kadin bu sebepten elinin hamuruyla is sahibi olamayacagindan) ve yeni nesiller arasinda da issizlik problemi olmasin diye ozenle secilmis, zina da olmasin diye labaratuar sartlarinda dollenmis dindar nesil geni aktif iki adet XX bir adet XY kadin rahmine yerlestirilmeli. Boylece her calisamaz kadinin iki calisamaz kiz ve isterse calisbailir bir erkek evladi olur. Boylece ciftlesmesiz, saf dindar kalabalik bir toplum oluruz ve issizlik problemi de olmaz.
Her erkege de iki kadin duser. Yok iki yetmez derseniz basa gidip iki tane olan XX dolunu dort adet XX ile degistirebilirsiniz. Dortten fazlasi da olmaz, dinimize ters.

ilahi..

momos said...

yakın gelecekte kız çocuğu doğurmak da yasaklanacak korkarım. çin takvimi esas alınarak çocuk doğurmak isteyen çiftlerin dölleme faaliyetleri disipline edilecek. takvim dışı açık gece lambalarına müsaade edilmeyecek. yalnız bir gün herkes erkek olduğunda soy nasıl sürecek? mecbur yapay döllenme teşvik edilecek.(bu durumda yurt çapında yumurta bağışlama etkinlikleri de düzenlenmeli)

zaten en iyisi tüp bebek, bakma sen, sex yok kafan rahat huzur var. çok da haz isteyen varsa yazındaki fotoya bakıp bakıp kendini okşayabilir.(bundan zevk alanların olduğundan şüpheleniyorum)

Hatta kadınlar tecavüzcüleri ile evlendirelim ki bol bol problem kalmasın ha birde çocukların doğarken ağzını dikmek lazım mazallah büyüyünce akıllanır isyan falan eder yani..

şimdi ben bu yazıyı alıp paylaşmiyim de napiyim ha sorarım sana? yine lafı cuk cuk gediğine oturtmuşsun, ama herkes duyuyo mu aceba? yani duyması gerekenlere nasıl ulaştırabilirizki ben onu düşünüyorum şüyan o_O

Cok güzel..

Cok güzel..

Unknown said...

Merhaba,


Bloglar Mahallesi (http://bloglarmahallesi.com/index.html) projemiz kapsamında;

Bloglar Listesi ve/ya Muhtarlık üyesi olduğunuz için, Bloglar Listesi ve Blog Katolog sayfalarınız hazırlandı.

Bloglar Listesi Sayfanıza ulaşmak için:
http://bloglarlistesi.blogspot.com

Blog Katalog Sayfanızın linki :
http://gundem.bloglarmahallesi.com/kimlanbuhayatiminerkegi.html

Lütfen bir göz atarak;
a) değişiklik isteklerinizi
b) kategorisinde düzeltme gerekliyse
c) eğer başka ketegorilerde de olması gerekliyse bunların hangileri olduğunu
d) http://katalog.bloglarmahallesi.com/blogkatalogindex.html sayfamızdaki mevcut kategorilerden/temalardan farklı bir kategoride olduğunuza inanıyorsanız lütfen bu kategori ve/ya tema adını bildirin açalım…

Sayfa içeriğini, arzu ettiğiniz her zaman güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz.. Bu tarz istekleriniz için muhtar @ bloglarmahallesi.com adresine mail atmanız yeterlidir.

Bizim Bloglar Mahallesi (BBM) sitesi, dolayısı ile BlogKatalog ve Bloglar Listesi henüz yapılanmasını tamamlamadı, hızla ilerliyor…Önerileriniz, yorumlarınız ile hepimizin daha rahat kullanabileceği ve okuyucunun daha fazla beğeneceği bir hale getirmek isteriz. Desteğinizle daha geniş çevrelere yayılmak isteriz…

BBM olarak 1Ağustos 2012 tarihinde bir kampanya başlattık. Blogum SESlendi adlı bu kampanyamızın amacı değişik nedenlerden dolayı okuyamayanlar için sesli postlar hazırlamak. Detaylarına ve SESlenen bloglara/postlara Blogum SESlendi Kampanyası
(http://etkinlikler.bloglarmahallesi.com/bbmkampanyalari.html) sayfamızdan ulaşabilirsiniz..

Ayrıca:
Bloglar Listesinde yer alan isimlerin bazıları, Blog Star Seçmelerinde önerilen blogların isimleri olduğundan ve listeye otomatik alındıklarından dolayı veya sehven listeye alınmış olduğundan şu soruyu da sormak gereği duyuyoruz:

Bloglar Listesinden ve/ya Blog sayfalarından kaldırılma talebiniz var ise lütfen bildiriniz ki sayfa/larınızı kaldıralım, ama bizimle kalırsanız daha mutlu oluruz…

Sayfa/larınızı olduğu şekliyle onaylıyorsanız, değişiklik istiyorsanız veya sayfa/larınızn tamamen kaldırılmasını istiyorsanız lütfen en kısa sürede muhtar @ bloglarmahallesi.com adresine bildirin.

İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Bizim Bloglar Mahallesi..