Şehre Ecnebi İnmesi

By | 7/26/2010 5 comments
Photobucket

Hele de o şehir İstanbulsa, hele de inenler İtalyan, İngiliz, İspanyol ayvaoğlanlarıysa, ah ve mevsimlerden yaz... Ne hayırlı bir hadisedir, değil mi ama efenim?
Gelin önce ağzınıza bir parmak nostalji çalayım. Nostalji ki hoş bir şey diye bilinir, bu pek öyle değil.

90ların bünyemizi oduncu gömlekleri ve nalet pop şarkılarla daladığı dönemler. Özel tvlerin de coşmasıyla halk olarak; gece cimnastikçisi Yasemin'i, yahut Cesur ve Güzel ahlakını deneyimliyoruz.

İşte o dönemde kuğu ilen azize arası bir varlığa tekabül eden Candan Erçetin "Aşk Hata Değil" klibini çekiyor. Klipte mini döpyesiyle GS lisesinden çıkıp, İstiklal'den aşağıya ceylan gibi sekecek. Konu bu. Döpyes desen taymlıs bir moda zerafeti, şarkı bile iyi. Amaaaa...

Fondaki kalabalık bize bir memleket gerçeğini haykırıyor adeta; varoş ve testesteron el ele yürüyorlar. İstiklal ise dünyanın en leşo 5 noktasından biri. Neyse ki, aradan geçen 10 küsüratlı senede İstiklal'in çehresi çok değişti. (gerçi her yılbaşı bu klip anı istiklade törenlerle canlandırılıyor. taciz gazisi kızlar madalya alıyo felan)

Önce bitli metalci ve punklar, sonra g.tü etli lakin dilleri dudu ekşi sözlükçüler, 2000 başından itibaren renkte sınır tanımayan clabırlar arzı endam etmeye başladılar canım cadde de. Ama sizi temin ediyorum, hiç bir yıl şu güzelim kültür başkenliği kadar iyi gelmemişti şehrin bünyesine.

Bu aralar İstiklal'de yürürken kafanızı standart boy ortalamasının üstünü görecek şekilde azıçık kaldırın. Ayvaoğlanların adeta sislerin arasından parlayan sokak lambaları gibi, kalabalıkta pıt pıt seçildiğini göreceksiniz.

Ya da kısaca 13 yıldır Beyoğlu yolcusuyum, bunca buzlu bademi aynı tezgahta görmemiştim.

Belki çoğu gey ama ne çıkar...


Şunu belirtmeden geçemeyeceğim, kesinlikle seks hakkında tavsiye veren bir blog olduğumuz gerçeğini kabul etmiyoruz. ASL'deki sekis ise kasıt, belki.


* Canım hemşirelerim, şayet bekarsanız bu mevsimi iyi değerlendiriniz.


* Bunun için öncelikle ve ivediyetle, bu sayfayı okumayı bırakınız. Rica edicem layfstayl bloglara tıklayınız. Hayat orda. Sonbaharda depresyon, pms, harmanlık gibi durumlarda düşersiniz gene.


* Sonra o bloglardan tespit ettiğiniz en ucuz ama hip hamburgerci, preclubcu, Türk Kahveci'yi, hatta outdoor sanatsal iventleri, minik moleskine defterlerinize not ediniz. Herifler hepsini buluyor ve bu şehri bile daha iyi kullanmayı başarıyorlar. Düşün ki kendi şehrinde ne ediyor, pis.


* Berlin'e giden bir arkadaş, ki kendisi "aşk hata değil" fonunda yıldız gibi parlayacak oğlandır, orda çook sıkılmış. Birkaç beylik sebepten sonra, anlaşıldı ki Alamanya da kendisine bakan hiç bir bayan olmamış. İşte "koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi" dediğimiz dönemin dışındayız şimdi. Koyun var. İster kırpın, ister güdünüz.


* Evet, gay çiftlere yiyecek gibi bakmak bi cins taciz. Ben bu konuda sokağa pek çıkmamak gibi bir önlem alıyorum. Size karışmam, kendi önlemlerinizi alınız, aldırınız.


Biterken,


Spotted: Sinem Kobal couldn't even playback. Yaaa çok tatlıydı Küçük Sırlar; Soner Sarıkabadayı günümüzün aşklarına doğuyor adeta. Ve bu doğumu Umut Sarıkaya çizsin istiyorum.


"Manita halısadan dönmeden bitirmektir bi de hevesim." Dedim ama beceremedim...(tavsiye aldığın eziği es geçme, tanı.)




*

Newer Post Older Post Home

5 vatandaş cevab hakkı kullandı :

Anonymous said...

aynı istiklal caddesi'nden mi yürüyoruz bilemedim. ülkemizi arap turistler bastı da.

Anonymous said...

Birkaç hafta önce istanbuldaydım..Aynı sebepten İstiklal'de ağlayasım geldi Ankara'da yaşayan biri olarak..

aaaah şimdi istanbul'da olmak vardı...vallaha ciğerim yandı. ben bu manzarayı kaçıracak kadın mıydım?

Anonymous said...

boynum tutuldu bakarken manitalara:)

piklop said...

baloncu abimiz arz-ı endam ettiği andan itibaren Erçetin'i çeperleyen abilerimize göre bambaşka bir hava, renk katmış.. bıyığına, ceketinin rengine gurban olayım, Tyler Durden ceketli bulacağız diye kendini paralayan kardeşlerime bu abimizin ceketini tavsiye ederim; egzantirik olmak istiyorsan işte böyle olacaksın...