Yoksa Siz de mi İkrah Ettiniz?

By | 4/01/2010 4 comments

Agötten Arzu kelimeyi gündeme aldığından beri, bunca kaynak çıkışına şaşarak yahut şaşırmayarak, 7 /24 ikrahtayız. Kah gündemden, kah işten, bazen insandan bazen kediden...

"İkrah etmek" mana itibariyle, yılmak ile tiksinmek arasında sağa sola kaykılan bir tavır içinde. Lakin tavrın kaypaklığı size hissin alalade veya uçucu olduğunu düşündürmesin; ikrah bir kez edildi miydi alimallah, en havaleli yaka silkişten daha kuvvetli oluyor. Sonrası zaten kasımpaşa belediye spor.

Bu yazımızda şahsi meselelere, son kerte subjektif ikrahlara değinmeyeceğiz lakin. Blogumuz cılk toplumsal yaraları parmaklamak ve neticesinde insanlığı aydınlatmak üzre bir sosyal deneyle daha karşınızda.


İkrah Ettiren Adam Türleri:

a) Her Nevi Manita: Fiziken manita konumunda bulunan erkek, er ya da geç insanı ikrahın ikircikli bahçelerinde gezmeye götürür. Çok tehlikelidir çünkü bir kez memiklerinizi görmüş ve konuyu kavradığını sanmış bulunmaktadır. O artık sizi İstanbul, kendini gemileri Haliç'e indiragandi Fatih zannettiğinden, g.tü tavandaki örümcek ağlarını almakta, susak ağzı üstüne vazife olmayan laflarla dolmaktadır.

İlişki zamanın imtihanından geçer iken, manita da ikrahın seviye tespit sınavında ter döker; yavaş yavaş sizi anası sanmaya, beklenti yelpazesini genişletmeye, hakimiyet alanında dangoz manevralar yapmaya girişir. Ukelalıkları arşa varır, tembelliği yosun tutma mertebesine ulaşır, eli işe gözü oynaşa kayar; evet her erkekte bu böyledir.

b) Sıvaztikacı Adam: Umarım filmi izlediniz. "Moral Bozukluğu ve 31" yıllardır tırsayazdığımız o bedbaht gerçeği yüzümüze adeta sürüdü; neredeyse tüm erkekler sıvaztikacıdır. O elinizi nemli ve titrek kavrayıp, dudaklarına götüren avuçlar, hemde hepsi, hemde daha o gün, bir güzel... Bak daha yazamadan ikrah ettim.

Sıvaztikacı adam bol bol hayale yatar. Bu hayaller genelde etrafında/tüm erişilebilir netvörklerde/görsel her tür malzemede, etek giyme olasılığı bulunan, memeli insanları kapsamaktadır. Türün çoğunlukla zararsız olduğu idda edilir lakin, onun etrafında 1 cmlik et gösterdiğiniz talihsiz anın onda birinde, heyhat sıvastika birimi gerekli malzemeyi toplamış, tuvalete taşımıştır bile.


c) Delikanlı / Milliyetçi / Takım Giyen Adam: Flash TV'nin evlere şenlik bir ancormeni var hani; gözlerini tükürükleyip sonra "Bugün üç vatan evladı daha şehadet şerbetinden içti" diye söze giriyor. Sonra misal Tayland'da domuz gribi mi yayılmış, hemen başlıyor "Türk erkeklerinin özel bi ilgisi vardır Tayland'a, bizden söylemesi" (Meali: travesti sübyan skmeye gitmeyin, mazallah hastalık neyin kaparsınız.) İşte benim için ikrahın efendisi bu adamdır.
Ezberindeki dizi quoteleriyle şiirsel konuşmaya azmetmesi ve varoluşundaki tarifsiz vağroşluktan yırtmak için Türk oluşuyla övünmesi, insanı ikrah nöbetine sokar. (Bilhassa gümüşi renkte takım giyen bir erkekseniz, zifaf geceniz dışında sevişmeyi aklınızdan bile geçirmemeniz gerek)


Biterken,
Aslında bahçecilikle ilgili blog tutmak istiyorum,
lakin bitkilere çemkirmenin neredeyse imkanı yok.
gerçi bugün toprağıma yalancı hurmalarını dökerek çimlerimi öldüren ağaca bi küfür salladım.
ikrah nöbetleri bitsin artık. bi de 24.
Newer Post Older Post Home

4 vatandaş cevab hakkı kullandı :

Anonymous said...

Vauv, bu yazıdan sonra yel değirmenlerinin canı çok acımış olmalı..

Anonymous said...

ya bu flash tv'deki enkırmeni enteresan bir şekilde seksi bulan tek kişi ben miyim??

E. Wsdm said...

"%1000 (yüzdebin) oranında evet" olmalı cevabınız. bağa öyle geliy

jöle denen titrek güzel tatlının özünün sığırın bilmen neresinden elde edilen jelatin olduğunu öğrendiğimde yemeyi bırakmadım..

ama artık her yiyişimde algıda sığır animasyonuyla yemek zorundayım..