Bardan Kaldırmak ya da Kaldırmamak?

By | 2/21/2010 29 comments


"İçince sosyal bir canavara dönüştüğümden" diye lafa başlayacak oldum, sanki ayıkken toplum için çok mantıklı bir seçimmişim gibi... Üstelik okumadığım bir kitaptan da alıntı biraz. Şöyle diyeyim madem; Alkollüyken hiper iletişim uzayına sıçrıyorum.


O uzayda kimlerle karşılaşmadım ki geçen yıllarda? Eski kız arkadaşının yatakta kendisinden ne kadar memnun olduğunu referanslayan kel genç mi dersin artık, izlediği diziden feyz alıp öpme öncesi hamlede kızı (bu durumda beni tabi) duvara çarptıran ergen bozması mı? Çeşit çeşit başarısızlık, kifayetsizlik...

Hayır çok zor kadın da değilim; manita vaktiyle beni Mojo'nun pistine şıçrayıp, air guitar çalarak (ya da o talihsiz ana ramen) tavladı. Nedir yani?

Ben de nacizane, sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen erkek okurlarıma tavsiye listesi hazırlamaya karar verdim. Lütfen aranızda paylaşın, forvırd edin, çalışıp, praktisleyip öğrenin beyler, sizin evrilmeniz bizim de kurtuluşumuz en nihayetinde.

Barda Kızla İletişime Giriş 1

1) Mevzuya Dalış Anı: Kızı neye göre seçtiyseniz seçtiniz; ona doğru yumuşak ama kararlı yaklaşın. İlk kurulan cümle biraz işgillidir; cümleniz direkt olsun ama eğer espri anlayışınız yoksa komik olmasın. Aslında kadını kızdırarak ilgisini çekmek en sağlam yöntemdir. Hemen kıvırabileceğiniz, iltifata bağlanan, tatlı bir kızdırmadan bahsediyoruz. Barda kızların üstüne bira dökmek, çakmak uzatırken ağzını kırmak, tuvalette kusarken üstüne sıçratmak felan hep ayıp şeyler. Pendor vardı ya bi zamanlar, herneyse...

Gelin örnek mizanseni inceleyelim;

Kadınımız barda oturup insanca içkisini içiyor, siz de yılan gibi arkadan sokuluyorsunuz.
Siz - Bu seksi oturuşa/duruşa evde çalışıyor olmalısın.
(kadın kızdı) -Bıdı Bıdı miki mik, cık cık cık!
Siz - Kusura bakma tamam mı! (alıngan ve duygulu gibi) Bir saattir gözlerimi senden alamıyorum ve gelip seninle konuşmak zorunda kaldım.
(kadın yumuşadı) - Ayiii kıymasss...

2) Muhabbet Açma: Eğer kızın işi, okulu, ilgi alanı hakkında doğru düzgün bilginiz yoksa o konuyu açmayın. Evladım açmaaa! Açma lan!

Örn:
- Demek yazarsın, peki ne yazıyorsun?
- Vikvik, bidibidi, sikimiyi.

---muhabette doğru---
- Ben de yazıyorum ama sadece kafam iyiyken ya. Sence bu normal mi? (WRONG)
- Yazmak bence duygularla ilgili bişey yani, kadınlar daha duygusal ama o sebeple.. (WRONG)
- Artık internet falan var, kimsenin okumaya pek vakti kalmadı. (Sidigid!)
- Hımm, çok güzel. Az önce çalan şarkı David Bowie miydi acaba? (konu değişti ve sen bir entellektüelsin, aferim)

3) Dokanma Anı ve Sıklığı: Biliyorum dostum, kanındaki alkol, gün boyu bünyeye yüklediğin porno arşivinin kapısını eritti. Tüm o dürtmeli, sürtmeli enstantaneler beyninde serbest salınım yapıyor. Ama efendi olmalı ve bir kadına asla, o sana dokunmadan önce, dokanmamalısın. Hele ki dokandığın noktan çok mühim; Taşıt (otobüs, minibüs, metro) fantazilerini klasörden sil ya da taşı, ağzını kırarım bak, yap bunu!

Baktınız kız da size dingildiyor, sözlü gözlü süzülme başlamış; o zaman kol, el ve saça doğru hamle yapabilirsiniz demektir. Aynen bu sırayla...
Yok efendim kolumu omzuna atayım da terli bölgeme temas ettireyim, yok kızı içten yanmalı motormuşcasına darbeyle sarsayım - belki çalışır, konuşma bahanesiyle kulağını tükürükleyeyim... Nası anlamıyosunuz bilmiyorum; iğrenç şeyler bunlar. (Ayrıca top sakallı bi erkekseniz, insan öpmemeniz gerek.)

4) Artı Puanlar: Bir kızın size o gece ne sebeple vereceğini ya da vermeyeceğini, asla bilemeyeceksiniz. (Bu bizim bile muaffak olduğumuz bir konu değil açıkçası)Lakin belki şunlar ilginizi çekebilir;

* Bir yetenek edinin: Gitar çalan çocuk ya, daha ne örneği veriyim?

* Ağzı yutcak gibi açmadan ve salya saçmadan öpüşün: İbrahim Tatlıses'in tam tersi. (kızı öğütmeye niyetli değilseniz tabi.)

* Temizlik idmandandır: Derin gözlemlerime dayandırarak söylüyorum, pis adam abazadır abi. Öyle de kalsındır, sori ama...

Hülasa, bu ders size bi iki ay yeter. Bi dahaki buluşmamızda "5 posta gidiyorum öyleyse yatakta çok iyiyim" yanılgısını tedavi edicez beyler. Şimdi, dağılabilirsiniz...

Biterken...
Topuklu ayakkabı son kalemdi ve bugün yıkıldı. Şimdi işin yoksa çantanda teki, ona uygun elbise ara. Hayır dostum hayır, Marquez'in bigün dahi, böyle bi derdi olmamıştır.
Yansın ulan kokoşluk, su veren itfayenin hortumunu skeyim...
Newer Post Older Post Home

29 vatandaş cevab hakkı kullandı :

VodviL said...

deniz seni sevdim ben acayip : )

''topuklu'' kalesi kolay kolay yıkılmaz sanıyordum...
yanılmışım...
severek ve beğenerek takip ediyorduk diyim(past tense)...
üzüntü ve muz kabuğu...

Unknown said...

erkek dünyası bu muhteşem ilmi eserden dolayı sana minnettardır!

Kelime oyunlarıyla dolu kitapları okuyarak kaptığın laf cambazlığıyla, sokak jargonunu birleştirip güyya "duygulara hitap eden güçlü kadın modeli" oluşturmaya çalışmışsın. Ama unuttuğun ve atladığın bir nokta var. Kadın dediğin erkek gibi olmaya çalışmamalı. Toplum tarafından tasnif edilen ve damarlarına zerk edilen "aşşağılık kompleksi" bu şekilde dışarı atmamalı, yanlış bir yöntem. Ben bir kadına "fahişe jargonu" nu, köşe başlarında tesbih sallayan yağız delikanlı triplerini yakıştıramadığım gibi.

Anonymous said...

zxcv xcv xcv

Hmm. Sakal mı kadınlar mı, sakal mı kadınlar mı...? ... ... mmm

Sakal.

sevgili kaan lütfen blogunda sende bize nasıl gerçek kadın olunur bunu yaz. bizde çok sıkıldık bu fahişe jargonundan. misal "aşaalık kompleksli, hayatımın erkeğinin bu yazısında kendinden büyük bir parça bulup çok sinirlenerek saldıran erkeklerin A.Q" demek istemiyorum artık. Yanımda penis denince kızarmak, yanlışlıkla ben söylediğimde dişlerimi fırçlamak ve kendimi cezalandrmak istiyorum. Öğret bize kaan, nasıl kadın olunur öğret bize. Öğret bize aşşalık kompleksimizi nasıl yeneriz, güne yeniden nasıl doğarız. Duygulara hitap eden güçlü kadınlar olmak istemiyoruz, erkeklere hitap eden güçsüz kadınlar olmak istiyoruz. Yardım et.

Deniz, mukkkkkkeeeemmmmmeeeellll olmus bu! Allaam neler gorduk neler isittik bar bahce alemlerinde yarebbim...Haa, "ay cok guzel pek alimliyim herkes bana hasta" yanilsamasindayim sanmayiniz, zira bar ortamlarinda iki dekolte bi topuktan ibarettir bazen marsli kisminin begenisi...Neler de neler, "kanatlariniz acidi mi, gokten dusmus gibisiniz de" diye yavsayan da gordum yeminle! Zeki bakislar, mumkunse laubalilesmeyen ama samimi bi gulus ve adam gibi bi gorunumden cikan ortama uygun adam gibi ufak bi sohbet. Tamamdir beyler, Deniz gurumu dinleyin, kasmayin, sekere bulayinca bi mok oluyor sanmayin!!

Anonymous said...

kirli sakal uygun mudur?

Marquez'nin tabi öyle derdi olmaz auhuahau. Çok bilgilendiriciydi teşekkür ederim (:

Anlattığın kurallara ne kadar da uyuyormuşşum onu farkettim. Ancak çoğu zaman çekindiğimden, üşendiğimden hatta utandığımdan uğraşmıyorum. Çünkü genelleme yapmanın dayanılmaz zevkiyle "Türk kızları çok nazlı!"

Herkes şeker portakalını tekrar okusun (tekrar diyorum).

eğlenceli.. hayatı kurguladığın zaman, bunu güzel yapabiliyorsan gerçekmiş gibi görünüyor.. öyle diil ama biliyoruz..

bardan kız kaldırma.. bebeğim, aşkım, hayatım gerçekleri söyle.. şu yukarda yazdıklarınla kız kaldıran insan evladı yoktur, varsa da bunun onunla alakası yoktur, kızda doz aşımı vardır nolduğunu anlamamıştır..

hayatımda hiç giriş cümlesi kullanmadım misal, zaten bardan öyle fazla kadınlada tanışmadım (burda ki fazla birimini isteyen istediği rakamla doldursun).. ertesi sabah pişmanlığı diye bişi var.. herkeste yoksa da bende var, alkolü fazla kadına bakmam bile..

ama yok arkadaş ben bu yola baş koydum diyen erkek cinsi varsa şunları bi sesli okusun, ezbere alsın, ağzına kalem soksun diksiyon çalışsın.. ((niyeyse)(bu parantez olayı ne iş, sevdim ama kullanıyim bi süre))

çirkin olmasın.. çirkinse boşuna en güzele bakmasın, hayat adil diil..

adam gibi giyinin lan.. burda kasıt belli bir giyim tarzı diil, sadece ne tarz giyiniyosanız onda iyi olun, bi uyumlu olun hayvanlar.. (burda çok kızdım ırkıma)

alkolü kontrol edebildiğiniz dozda alın, saçmalamayın..

mümkünse grubunuzda başka kız olsun, yada herhangi bi kızla beraber mekanda olun.. özellikle istanbulda tek problem ertesi sabah pişman olmak diildir, güvende olmaktır.. ha diyorsanızki "lan tanıdığımız kız olsa bara gidicek zaten onla yatarız" allah cezanızı versin, çıkın o bardan, gidin önce sosyalleşin, seksten daha büyük problemleriniz var..

bol kızlı az saplı yerlere gidin, hatta kız grubuna dahil olun öyle gidin, onlar siz bişi istemeseniz olayı hallederler.. anaçlıkları çok tehlikeli oluyo bazen..

mekanların sahiplerini falan tanıyın bi zahmet.. "ama ben daha yeni 18 oldum" yapıcak bişi yok sen şişman ablalara bakıcan bi süre..

rahat olun, tabi bunu açmak lazım ama.. zor bu.. şöyle diyim, o gece o bardan bi hatunla yatmak hayatta ki en büyük mesele diil, olabilir, olmayabilir, ben bardan kız kaldırıcam diye hiçbiyere gitmeyin, eğlenmeye gidin mümkünse..

bi hatundan hoşlandınız diyelim, iletişim kurmadan şunu unutmayın, kimse siz cesaret gösterdiniz diye sizi ödüllendirmek zorunda diil.. sinirlenmeyin, bi akıllı olun, arıza çıkarmayın..

birde hiçbi kıza bişiler ısmarlamayın, tabi bu ilk gün için geçerli, bidaha görüşürseniz olabilir.. içki yada başka bişiler ısmarladığınızda beyin otomatik satın almaya başlıyo kızı.. hak idiia etmeye başlıyo.. yanlış bebeğim yapmıyoruz, üç tane içkiye kimse kimseyi satın almıyo.. yok benim öyle olayım aştım ben bunu diyosan ısmarla tabi..

çok dertliyim ben ırkımdan lan.. kustum rezil ettim ortamı..

kızlar içinde tavsiyede buluniyim bitsin.. sıkıldım..

beğendiğiniz çocuk standart bi tipse ara ara ona bakın yeter.. yakışıklıysa ve aranıyosa gidip "meleba ben tuğçe" demeniz yeter.. tuğçe olmayanlarda tuğçe desin hatta.. ahhah saçmaladım..

yakışıklı ve kimseye bakmıyorsa melaba ben tuğçe demeden önce (20-30 sene kadar önce) güzel bir çocuk olarak doğmuş olmanız gerekmekte.. tabi bazen güzel çocuklar büyüyünce çirkinleşiyo.. ama bazen.. çok nadir..

haaa tabi bişiyi unuttum, aşıksanız, "yok abi ben çok eşliyim, oda yapsın, problem yok" olayı patlar.. patlamışlığı var ordan biliyorum.. değmez, hiç bulaşmayın.. efendi efendi eğlenin gidip eve sızın.. olmadı porno siteler var, o gün hertürlü geçer.. valla değmez, değmez ulan illa yaşayıp mı görüceksiniz.. iyi ok.. napıyosanız yapın ibneler.. (burda ibneler global anlamıyla iki cins içinde kullanıldı)

deniz, çok iyi olmuş. :)

Anonymous said...

kizdirarak ilgi cekme, unlu Mystery'nin, ki kendini pick up artist (PUA) olarak tanimlar, ilk derslerinden birisidir. Ingilizcede negging olarak gecer demek ki son derece evrenselmis. Ha ise yarar mi, 100%. Arkadaslar bilmiyorsaniz okuyup ogrenin ayip degil ise yariyor, herkes anasinin karnindan Don Juan de Marco olarak dogmuyor. Her seyi ogrenmenin bir yolu var. Deniz hanim da guzel noktalara temas etmis. Eline saglik.

"Ayrıca top sakallı bi erkekseniz, insan öpmemeniz gerek."

hahahah bayıldım.

Bengü said...

"ya topuklu ayakkabının icadina inanamıyorum" demişti icimi gıcıklayan, erkek güzeli bi adam. o gunden sonra bilsem ki bu topuklu ayakkabi mereti g.tten üçüncü bacak cıkartıyor, vız gelir, yine de giyerim yine de giyerim. havası batsın. bakanı edeni de cok be!

dipnot: kıyaslayın aynı kotunuzla, spor ayakkabı ve yine o kotunuzzla topuklu giyip yoldaki reytinginizi, gözle gorulur artmayı hissedeceksiniz. gordugunuz gibi vesvesenin ve topugun her seyi cozeceginin inancıyla, zihin tabula rasa, tam gaz gidiyorum barlaraa, tutabilen hızlı koşsun keza topukluyla idmanlıyım!

Bengü said...

ayrıca şu cumleyle gunumun güneşi oldu "atgötten". bu aydınlanma icin tesekkuru borcum bildim,

bkz. cumle; "duygulara hitap eden güçlü kadınlar olmak istemiyoruz, erkeklere hitap eden güçsüz kadınlar olmak istiyoruz. Yardım et!"

alsınlar sırtımızdan yuku, dikelelim degil mi? cıksın ortaya ne varsa, meme de göt de mevcut bin şükür.

Anonymous said...

Şimdi bu adamların ( Kaan ve benzerleri) derdi aşşağılık kompleksli dedikleri kadınların çoğalması ve bunların da pipilerini sokacak yer bulamamaları.Bir süre sonra o içine doğdukları, annelerinin geliştirdiği ve kendilerinin de inanmakta hiç zorluk çekmediği ve hiç sorgulamadıkları ayrıcalıklı durumları/ konumları maziye ait bir şey olacak, ayaklarının altından yer çekilecek paniğiyle önlem alalım durumunda bu abiler.

Tesbittirdim :)


Handan

Son dönem okuduğum pek güzel yazılardan. Evet, devamı gelmeli. Evrimimiz için şarttur.

bardan kızı kaldırdım, gitti karşı masaya oturdu...

ne olcek şimdi?

iyi güzel taktik vermişsin de ben de erkek olarak sana bi' taktik vereyim. kendini nasıl kaldırtmak istediğini söyleyecek kadar da ucuz olma. hatta kendini bardan herhangi birine kaldırtcak kadar da ucuz olma. bu kadar ucuzsan ancak abazanlar kaldırır. o zaman bu kadar seçme şansın kalmaz. şükret ucuz diyorum. piyasa değerin kevaşe aslında. :) oldu mu canım? bu yorumumu ister yayınla ister yayınlama. benim mesajım sanaydı sana. elalemin bilmesine de çok gerek yok.

Anonymous said...

hacı ekşide sana yarrak diyolla

Mail bulunamadı buradan mesaj atılıyor. Mim'in var.
http://fashistanbuller-tr.blogspot.com/2010/03/aneeeeey-ilk-mim-odul-blogcu-seysi-vs.html

mevzulardaki ve analilerdeki muhteşem kreativiteye ithafen!

odul zinciri sensiz olabilir mi??

http://style-boom.blogspot.com/2010/03/kreatif-blogger-oldum-anne.html

"Kızı öğütmek istemiyorsanız" demek? Güzellll, çok güldüm bu işe.

Jabba The Hut tarzı erkekler de var anlaşılan.

benim bir iki sualim olacak bi' de. kız kız kız deyip durmuşsunuz da bardan kaldırılan kız mıdır? kaldırılmış bir kadın kız olabilir mi? ayrıca nasıl kaldırılmak istediğini anlatan güzel güzel kaldırılmak isteyen bu bayanlarla hangi avanak daha sonra dünya evine giriyor? çok merak ediyorum. olay yanlış tercih talihsiz bir beraberlik değil ki. hani o kaldırmış bu kaldırmış. artık daha güzel kim kaldırabilir nasıl kaldırabilir gibi estetik kaygılar içerisine girmiş. afedersin marul olmuş, yalama olmuş. niye onla sonra birisi hayatını paylaşasın ki? gerçi arz talep meselesi illaki birileri çıkacaktır da... kim? niye?

Ben ilk defa okudum Deniz'in yazdıklarını ve beğendim, olmuşa dedim. Sonrasında yorumlara bir göz attım, bir bardak suda fırtınalar kopmuş sanki..

Benim asıl merak ettiğim ise, bu danışıklı dövüşte, Deniz'in nasihatlerine uyan Kaan girişiminde muvaffak olmuş mudur?

arzu_d said...

sakin ve komik, zeki ve sessiz, konuşkan ve uzak, terbiyesiz ve güzel, dikkat çekici ve zorlama, sıradışı ve anlamsız, düşündürücü ve güldürücü... hepsi birden olmuş tüm yazılar. eline sağlık... senin aynından tanıdığım birine (erkek)benziyorsun. çok aynısın.. o yüzden dikkatimi çektin.. takip ediyorum.. takip etmelerini istediklerime tanıtıyorum.. kolay gelsin..